Julegaver som skal lages først

Jeg har en veldig god tendens til å tenke at jeg skal lage julegaver til ALLE hvert år. Så skjærer det seg selvfølgelig; jeg mener, noen får lagde gaver. De aller fleste får kjøpte gaver, om enn ikke laget med MEN betalt for med kjærlighet :)

For t0 år siden ønsket Jørgen seg genser til jul. For to år siden begynte jeg på genser til Jørgen til jul. For to år siden strikket jeg feil en halv meter på en genser til Jørgen til jul. Og der lå den, helt til neste vinter da jeg klarte å hente frem et lite snev av genser-motivasjon igjen.

For ETT år siden strikket jeg ferdig genser til Jørgen til jul. For ett år siden prøvde jeg genser til Jørgen til jul på min bror. Det viste seg at genser til Jørgen til jul egentlig hadde blitt en genser til flodhest til jul. Og nettopp! Der lå den helt til år, hvor jeg faktisk dro den frem ganske tidlig.

Denne uken gjorde jeg den på mirakuløst vis ferdig, og enda mer overraskende ble det ikke flere feil! Fikk pakket den inn og gitt den bort, og jeg tror den falt i smak til tross for at han måtte vente lenge han kompisen min :)

Jeg liker best å se på når folk åpner gavene fra meg, fordi jeg syns det er hyggelig å se hvor spent man er. Ida åpnet sin da hun var på Vestfoldsbesøk i helgen (HURRA! Savner Ida), og Ingeborg da jeg var på besøk hos henne. Sistnevnte tok også presangen i bruk ganske umiddelbart!

Også har Tina heklet en puff til meg! Snille Tina!

3 Responses to “Julegaver som skal lages først”

  1. :D hjemmelaga gaver er bra! Og mamma hadde blitt gal av å se at du tvinger alle til å åpne gaver før julaften :P “MAN MÅ VENTE TIL JULAFTEN SAMMEN MED FAMILIEN!!!!” sier hu til meg, og ble sur når jeg sneik meg til å åpne gaver fra venner på ungdomskolen og sånn.

  2. Men Jørgen fikk fin genser til slutt!

    Ønsker deg en kjempefin jul, Sara :D

  3. Elsker mønsteret på den genseren! Slike hjemmelagde gaver tror jeg blir satt mye større pris på enn det meste annet! (slik jeg elsket lua jeg fikk fra deg, og ullsokkene fra farmor!). Det er så utrolig mye fint man kan lage med å strikke, kanskje jeg må lære det selv…

Leave a Reply