As If

Da jeg var mindre gikk det to serier på tv som jeg elsket. Young Americans, der jeg først oppdaget kjekkasen Ian Sommerhalder, og som jeg hadde tatt opp på VHS’er som etter hvert ble fryktelig skurrete. Den andre serien var As If. En serie som ikke selges på noe vis, og i tillegg er helt umulig å laste ned. Men SÅ!

Min kjære, fantastiske Tina vet at jeg elsket As If da det gikk på tv, og plutselig en dag hadde hun funnet det på Netflix! Jeg syns offesielt Netflix er verdt pengene, bare på grunn av dette. Nå har jeg underholdning, og hver episode er 20 min sånn at man alltids har tid til en mer selv om man kanskje egentlig skulle lagt seg (kremt… dette har selvfølgelig ikke skjedd…) Jeg tror jeg liker det fordi det er litt underground, ikke typisk flashy dramaserie. Det er mer virkelig, og jeg føler at problemene deres ikke bare forsvinner som i andre serier. Også er det jo litt “trip down memory lane”…

Jeg har forandret stil ganske mye fra da jeg var 15-16 år. Heldigvis kanskje, men noen ganger føler jeg at jeg bare går i jobbklær eller ridebukse. I dag har jeg tatt frem den rake motsetningen av bankSara, og har fått på meg den baggy buksa og hettegenseren med tusen farger. Jeg savner hettegenserene mine :) Godt man kan bruke fredagskvelden til å se timesvis med gamle serier og føle seg litt ung og dum igjen (for the record: nå er jeg ikke ung lenger, nei!)

Det som er med meg og de sære tv-seriene mine (jeg elsker også Glee…) er at jeg ikke får crush på en person i serien, men par. I As If heier jeg på Dan og Alex, men det er ingenting mot hvordan jeg gråter og snørrer for Jamie og Sooz. Og det har ikke gått over på alle disse årene. Ida sa til meg ang. Glee at det er nok meningen at jeg skal bry meg så mye om karakterene i serien at jeg blir lei meg. Da har serieskaperne klart å gjøre noe riktig. Og jeg liker det jo, at jeg blir engasjert! Hvis ikke hadde jeg kanskje ikke vært så opptatt av å se det ferdig? Samtidig er det fryktelig trist når det faktisk er ferdig, som gjør meg enda lykkeligere for at As If ligger på Netflix!

Dette ble ganske så usammenhengende, og helt utenfor den stilen jeg har hatt på bloggen i det siste. Jaja, det er sånn tankerekken min er denne fredagskvelden i midten av januar, og da er det vel det som er riktig å skrive ned også? :)

6 Responses to “As If”

 1. Altså, man må stort sett skrive det som er ytterst i tankerekken. Hvis ikke blir det bare tull ;)

  Jeg har aldri sett hverken As If eller Glee. Har jeg gått glipp av noe? Trenger ihvertfall en ny jenteserie nå som jeg *kreeeemt* har vært igjennom samtlige sesonger av sex&singelliv (Når jeg ført får dilla, så får jeg dilla på ordentlig).

  (P.S.: Jeg liker ikke collagegensere, men jeg har akkurat kjøpt meg ny, råååsa joggebukse med matchende sokker og singlet. Av og til er det digg å bare ha det komfortabelt!)

 2. Begge seriene er ganske sære, som er en del av det jeg liker :) Det jeg liker enda bedre er at du blir veldig godt kjent med karakterene. Da jeg først begynte å se Glee mente jeg at jeg ikke likte noen av dem, men nå er det flere jeg virkelig elsker :) Prøv, men som sagt er de såpass sære at de må få en sjangse før du gir dem opp helt ;)

  Jeg er også helt lik som deg, hvis jeg først har begynt klarer jeg ikke stoppe å se det!

 3. Jeg blir så glad for at du ble så glad! :D Jeg så alle fire sesongene av As If i løpet av en uke, og kanskje tre av de på én helg :P
  Ble så overrasket selv, det bare dukket opp på nettflix-forsiden helt randomly, så kun flaks at jeg fant det.

 4. Young Americans fulgte jeg med på å!!!
  Men den finnes jo ikke til nedlasting.. men fant den på youtube :P Og bra det er flere som lever seg inn i seriene sine.. Alex ler av meg ;)

 5. Haha da hadde han nok ledd godt av meg også! nei, jeg vet! jeg har leita… men jeg hadde dem på vhs en gang i tiden da

 6. Ååå. Jaa, jeg gruer meg litt til det selv. Hvis jeg får meg en jobb der jeg faktisk er nødt til å kle meg på en bestemt måte, hva gjør jeg da med alle de deilige og behagelige klærna mine?
  Blir vel sikkert til at man skifter med en gang sånn i starten, og så gidder man ikke lenger :P

Leave a Reply