Travel førjul

Tiden går så fort! Så klisje, men akk så sant. Samtidig så koser jeg meg veldig med juleforberedelsene og er masse sammen med fantastiske mennesker; det er kanskje derfor tiden går fort? Jeg har til og med vært en times tid på russekro og latet som jeg er student enda!

De som har vært hos meg vet at jeg har en trapp rett på innsiden av inngangsdøra. De som har lest bloggen vet at det er vanskelig å skifte lyspærer i gangen fordi spottene henger over trappa og du ikke kan sette en stige der. NÅ vet jeg at pappaen min virkelig er ingeniør after all, han har nemlig bare laget seg et stilas til trappen og har skiftet pærer for meg :)

Nå er det riktignok snart 3. søndag i advent, men adventsgrisen har selvfølgelig vært ute helt siden den første :)

Jeg begynner også å bli ferdig med julegavene. Jeg tror faktisk aldri jeg har hatt en så strukturert plan på hva alle skal få (som vi vet er det ingen regel uten unntak og jeg måtte spontanshoppe gave til Cathrine og Christian enda de skal få gave til babyen også) selv om planen min med å lage gaver til “alle” i år skar seg som vanlig.

Jeg kan trygt si at jeg har kost meg veldig med å pakke inn gaver, til tross for fryktelig gjennomsiktig papir fra Nille :P Ingen andre hadde helt hvitt papir (forslag mottas med takk), men damen i blomsterbutikken ved jobben hadde Askepott-kongle-grener :D

Ellers har jeg vært på julebord i den fine nye kjolen min :D Og bestemt meg for å bytte gulv, så dere får vente i spenning :)

4 Responses to “Travel førjul”

  1. Æh, gærne pappan din! Plata virker så tynn! Jeg hadde ikke krabbet ut på den for å si det sånn :P

  2. i know! mamma måtte gå i et annet rom og se ut av vinduet :p

  3. Så fine gaver :D Åh! (Jeg sliter forresten med det samme siden jeg også kjøpte papir på nille. Endte opp med å ta papiret en ekstra gang rundt, jeg).

    Ellers må jeg bare kommentere at ingeniørbakgrunn nok ikke er grunnen for at noen klatrer opp på en syltynn, hjemmesnekret stilas. Ihvertfall får du ikke meg opp på en sånn en! (Nå har ikke jeg egentlig stemmerett ang det der før om et halvt år, men jeg er helt sikker på at jeg er teoretiker da også ;) )

  4. Selv om det er mye man kan klare sjøl, når man er jente, er det en del oppgaver som med fordel kan settes videre hvis man er så heldig å ha noen til å hjelpe seg. Tror aldri jeg ville kastet meg inn i et ordentlig oppussingsprosjekt uten handyman ved min side (for ikke å snakke om at det er godt å være to – en som kan sage, og en som kan se på!)

Leave a Reply