Husmortirsdag

Tirsdag har blitt husmor-dagen min, siden det er den eneste fridagen jeg har i løpet av uka. I dag har den blitt brukt til å vaske klær, rydde fra stevnet i helgen (ikke værst, med tanke på at jeg kom hjem på lørdag og har hatt gooood tid til å gjøre det før) og bake cupcakes. Vel, forsøke å bake cupcakes i det minste!

På jobb i dag fikk jeg plutselig veldig mye inspirasjon til å bake cupcakes, og jeg fant en oppskrift jeg ville prøve ut og humøret var på topp. Dette måtte jo gå bra! Vel… First things first; min muffinsverden har herved blitt revulusjonert etter at jeg leste “ta en isskje med røre i hver form”. Hallo! Isskje! Så mye enklere, så mye mindre gris! HURRA!

Som dere ser laget jeg frosting med grønn og rød konditorfarge i… Det skulle egentlig være rosemønster på alle sammen, men det er vist ikke bare ordentlige planter jeg tar livet av! Siden de få jeg prøvde på endte opp med å se mest ut som bæsj eller “huffa” som Anne ville sagt (….kvinnelig kjønnsorgan om du vil…) ga jeg fort opp, smørte krem over hele kjøkkenet, slang på noen sølvperler og håpet på det beste!

Til slutt hadde jeg noen ganske få kaker som med litt (MYE!) fantasi kunne ligne på roser…

Tja….

Dette….

Er sånn roser SKAL se ut. For dere som ikke viste det fra før:

Nei, veit du hva! Redningen er at de smaker helt utrolig himmelsk, beste sniffum’ene jeg har laget noen gang tror jeg! Jeg tror jeg skal trøste meg med å se på disse bildene av mine MYE mer velykkede macarons! :)

Og hvis du fikk lyst på noe søtt nå, så har jeg faktisk kjøleskapet fullt av litt shabby, men veldig gode, muffins.. Klare til å spises :)

2 Responses to “Husmortirsdag”

  1. nammmmmmmme

  2. Du er søren meg ikke så verst ass. Jeg skulle ønske jeg også fikk sånne “bake kick”

Leave a Reply