Et lite stykke Syden

På lørdag hadde jeg besøk av Mamma. Hun skulle være med meg og lete etter veranda-stæsj sånn at jeg kan nyte fint vær og varme sommerkvelder i noe annet enn en sammenleggbar stol fra Biltema. Jeg hadde som vanlig en idé om hvordan det burde ende opp, og jeg er så fornøyd med resultatet! Verandaen ble innviet med frokost sammen med Ida på søndag, begge fikk skikkelig sydenfølelse. Let me present to you: 7B’s egen sydenavdeling

Bordet er gammelt, og Pappa har pusset og lakket det for meg. Mamma og jeg brukte evigheter på å finne stolene og benken, fordi det nesten bare er sånne kjempesvære rottary stoler å få kjøpt. For det første liker jeg dem ikke, for det andre hadde det da ikke vært plass til noe annet på verandaen. Heldigvis fant vi disse brune trestolene på Plantasjen, AKKURAT sånne jeg hadde lyst på!

Denne lille karen heter Bonzo, og jeg fikk han av Mormor til en eller annen bursdag da jeg var liten. I teorien skulle han bo ute ved dukkestuen min, men han kom aldri lenger enn rommet mitt. Nå har han blitt utehund.

Det jeg var aller mest gira på (bortsett fra stolene) å ha på verandaen var et oliventre. Jeg var helt sikker på at disse kostet tusenvis av kroner, men Plantasjen hadde dette til 400 kr! :)

Frokost ute er skikkelig sommer for meg. Og med te, godt pålegg fra internasjonalt marked på Tønsberg Messa og enda bedre selskap er det en herlig start på dagen :)

4 Responses to “Et lite stykke Syden”

  1. Nice, ser hyggelig ut,

  2. Så fint du har fått det! Synes Bonzo kledde grønn sløfe som står til resten . . . Hva heter gresshoppa? ;)

  3. Han har ikke noe navn enda, Helle :) Kanskje du har noe forslag? Jeg lurer på Timmy, men han blir nok ikke den eneste gresshoppen med det navnet

  4. Åh. Så misunnelig på terrasse! Blir også mye mer hyggelig når det blir litt grønt der :) Likte møblene veldig godt!

Leave a Reply