Posten som burde handlet om alt som har skjedd i det siste

Men som antagelig handler mest om usammenhengende forkjølelses-surr…

For ja, jeg er forkjøla :( Eller møkkaallergisk, men uansett er det ene neseboret mitt potte tett og hodet mitt er fryktelig slitent av det. Det hjelper ikke med nesespray, og ikke med snyting eller snufsing. Så jeg er heller udelikat der jeg sitter på kontoret mitt på jobb, jeg satser på at jeg er frisk i morgen!

Heldigvis har jeg verdens beste bestekompis som har fikset så jeg kan se på tv igjen <3

Her er et bilde av der jeg aller helst ville vært akkurat nå:

Det er helt sykt hvor fantastisk jeg har det når jeg er i Tunisia! Mamma sier at jeg ser så glad ut på bildene derfra, og jeg lurer litt på om jeg egentlig er født i feil land i forhold til hvor behagelig det er med ca 40 grader. En del av meg (den mindre fornuftige) skjønner ikke hvorfor jeg ikke har vært en hel sommer på et sånt sted og jobbet. Så kunne jeg brukt hele dagen som Pirat Prinsesse!

Her er et bilde av dem jeg ville jobbet med:

Den andre delen av meg (akkurat ja, den mer fornuftige) skjønner at det var lurt med jobb med en gang, og at jeg nå som jeg har leilighet ikke bare kan reise av gårde i tre måneder. Men da virker det også som at en mulighet i livet mitt har forsvunnet, og det liker jeg ikke. Greit nok at jeg har blitt hele 100/4, men det får da være grenser?

Her er et bilde av den største grunnen til at jeg blir hjemme i moderlandet:

Sånn til sist: Hvis noen vil bytte nese med meg, eller evnt bare innholdet i nesen (urgh…) så er det bare å hyle ut!

2 Responses to “Posten som burde handlet om alt som har skjedd i det siste”

  1. Er det spesielt en av de på det bildet du ville likt å jobbe med eller? :)

    Pass på landet mitt fremover
    Ha det så lenge!

  2. kanskje? :)

    Det skal jeg! pass på Karen’en min! <3

Leave a Reply