When I get tired from shopping… I sit down and try on shoes <3

Skoprosjektet! Da jeg bodde på studenthybel lurte alle på hvor mange jenter som bodde sammen med meg fordi det var så mange sko i gangen… Dette begynte de med lenge før det faktisk bodde noen andre jenter der enn meg, og jeg kan nok si meg enig i at jeg har sko nok til hele nabolaget hvis vi hadde hatt samme størrelsen (MEN DE FÅR DEM IKKE! [skoene altså]) Da jeg var i USA fortalte et familiemedlem meg om datteren sin, som deler min skogalskap og hadde hatt samme oppbevaringsproblemet som meg helt til hun begynte  å “lagre” dem i esker med bilde av skoene på utsiden. Fantastisk idé, og mitt prosjekt begynte allerede da jeg kom hjem og begynte å hamstre esker.

Hvoooor er Ida?

Det har seg slik, at pappesker er vel og bra…. men fryktelig kjedelig da gitt! Også hadde jeg ikke like esker, så alt var for det meste kaos. Dermed var skoprosjektet et faktum, selv om det skulle ta lang tid før jeg faktisk gjorde noe ordentlig med det. Det skulle faktisk en eksamen til før jeg tok tak i det, og selv da kan jeg ikke ta noe av creden selv. Det eneste jeg gjorde var å nevne det for Ida en dag vi begge var rastløse og hadde lyst til å finne på noe gøy, og plutselig hadde hun tilbudt seg å gjøre det for meg!

Akkompagniert av vin, jegergryte og reinsdyrkjøtt og rødvin satte vi (hun) i gang, og dere kan jo se hvor mange esker vi (hun) skulle pakke inn. Pimp my shoe-box! Dinosauren fant jeg forresten på ICA, og den måtte være med hjem… Her fikk den også med seg hele prosjektet fra vi (Ida) begynte og til vi (hun) ble ferdig.

One down....

 

1/2 flaske på en kveld! Ikke verst for to som ikke drikker rødvin

 

Forresten tok det ganske mange timene, så jobben fortsatte på lørdag. Denne gangen med selskap av Tor Martin, en diger bolle med kylling- og pastasalat, resten av vinen (ingen av oss drikker vin… to av oss vil lære å like det, og han siste hadde ikke noe valg), timevis med 90-talls medley og mye latter. Planen var å ta en tur til byen i riktig tid, men det tror jeg vi glemte alle tre. Mye bedre musikk hjemme i stua!

Til slutt var prosjektets del 1 i boks (haHAH!) og vi (Ida) kunne puste lettet ut. Jeg var mest opptatt av å passe på at smilet ikke gikk rundt. Jeg mener: Se så fint det ble da! Nå mangler bare å printe og feste på bilder, så jeg faktisk kan finne skoene uten å åpne alle eksene; stay tuned for part two!

Tusen takk for hjelpen Ida! <3

8 Responses to “When I get tired from shopping… I sit down and try on shoes <3”

  1. herlig! ble jo kjempefint:) om du trenger flere esker så si ifra:)

  2. jeg trenger flere ekser ;) har tre par som ikke har noe sted å bo

  3. Smart, men tror du bør ha merkelapp/bilde på utsida, som hu i Amerika sa hu hadde – ellers blir det jo knotat å sku finne frem til riktige paret.

  4. Du må lese alt Nøste ;) “Nå mangler bare å printe og feste på bilder, så jeg faktisk kan finne skoene uten å åpne alle eksene; stay tuned for part two!” :D

  5. Sykt bra idè å dele med andre. Takk for supertips ;)

  6. Bra tips! :D

    Det jeg ikke skjønner var at Ida fikk gjøre det helt selv. Pakke inn ting er jo kjempegøy! :D

  7. ja… men jeg ser for meg at jeg hadde blitt FRYKTELIG sur hvis jeg ikke hadde fått det pent til. Så hun fikk gjøre det selv med hensyn til omgivelsene ;)

  8. jeg vil å prøve sko =)

Leave a Reply