I min egen boble

Etter tre blogger på rappen har det blitt litt stilt fra denne kanten igjen. Grunnen er grei: Hjernen min kretser stort sett rundt ny pensjonsreform, skattereglene for AIO og BMA og hva som skjer med melkesjokolade-pris og produksjon dersom etterspørselen går opp. Med andre ord, ikke noe som er hverken fryktelig interessant for omverdenen (nå vet jeg ikke hvor vidt det er interessant for omverdenen å lese om mitt ønske om å være Carrie Bradshaw heller da) eller veldig motiverende å skrive noe om…

Jeg har eksamen om tre dager, og livet mitt består stort sett av dette her:

Med all denne eksamenslesingen føler at jeg ikke har sett andre mennesker på evigheter.. Det er slett ikke sant da, for jeg var på gamestrening i ettermiddag, pratet med Eilert i parken i formiddag, red games i går (fryktelig dårlig treningshelg forresten, jeg skylder på at hjernen min er for full av etiske rettningslinjer for finansrådgivere til å faktisk være til stedet på gamesbanen samtidig) og spilte spill hos Ida og Thomas fredag kveld etter en dag som bl.a. bestod av stallen og café med Frank. Jeg lider med andre ord ingen nød, men ingen skal si at det ikke føles sånn likavell! :)

Det skal derfor bli deilig å være ferdig, enda studenten i meg syns det er bittelitt stas med lesing også. Hun spiller tross alt en ganske stor rolle i identiteten enda… Men kryss fingrene da dere, for at jeg står på eksamen til torsdag! Ellers blir det en sommer med lesing, og da er studenten i meg IKKE så fornøyd lenger! En ting er hvertfall sikkert; jeg har drukket så mye te den siste uka at strømforbruket mitt sikkert har dobblet seg siden april, og jeg antagelig er hovedinntektskilden til te-dyrkerne i Kina.

2 Responses to “I min egen boble”

  1. Lykke til!!! :D

  2. flinke deg)
    Ang fotoshoot, tommel opp for gummistøvler:)

Leave a Reply