Storgatas svar på sex&singelliv?

Noen ganger (for det første virker det som alle innleggene mine starter med dette utsagnet, for det andre: MANGE ganger!) får jeg skikkelig lyst til å sette livet mitt på vent og være litt Carrie. Jeg har ingen tro på at jeg er alene om denne følelsen selvfølgelig, men det hadde jo vært litt fint da? Leve av å skrive ned det man tenker, ha utrolig mange fine sko, kunne bestemme at ikke så fine sko faktisk ER fine sko bare fordi man har lyst (flere enn meg som ikke er over-fan av det strutteskjørtet og den rosa toppen som er på åpningsbiten av serien, men skulle ønske de kunne gått sånn bare fordi de var en Carrie?).

Dessverre, til tross for store mengder sko og klær, er jeg nok ingen Carrie. Ingen Samantha, Charlotte eller Miranda heller er jeg redd. Jeg bor i bittelille Tønsberg, sammenlignet med store New York, og jeg er av den typen som syns det er dødskult å være på temafest og LITT kleint på byen etterpå i tilfelle folk bare tror at jeg er rar og ikke har kledd meg ut. Ikke som min fantastiske venninne Ida, som går på byen i ridesko og har det minst like morsomt!

I 2012, der rosablogger har blitt et fenomen, føler jeg at jeg må forklare meg fordi jeg skriver blogg selv. At jeg har holdt på siden jeg var 16, mye takket min kjære bror som prøvde å dytte inn i hodet mitt at gjestebok var “SÅ 1994!”. Dobbeltmoralsk som jeg er linker jeg likavell til bloggen på facebook, i håp om å more kanskje bare en ekstra i tillegg til mine fem trofaste, faste lesere (men jeg er veldig glad i dere også! :)), og sannheten er at jeg syns det er både gøy og deilig å få skrevet ned noe av det som surrer rundt i hjernen. I tillegg har jeg nok et bittelite eksponeringsbehov over normalnivå :)

Jeg tror også noe av det som fenger meg med sex & the city er den “glamouren” som mangler i hverdagslivet. Jeg er hellig overbevist om at jeg ikke er skapt for dette kjærstegreiene, det er for mye panikk og for mye jentete overanalysering og for mye mas fra min side til at det noen gang skal gå i orden, men jeg savner litt den gammeldagse greia med å ta med folk ut på date på ordentlig. Bli hentet, stearinlys, bli fulgt til døren osv. Jeg har en kamerat som selv sier han er “gammeldags”, men jeg syns han er kjempeflink og jeg tror dette er noe av det som kanskje holder på romantikken i mer enn et par år. De som holder sammen livet ut (kjære mamma og pappa, dere er fortsatt SÅ søte sammen. Jeg vil bli som dere :)) er kanskje flinkere til å reparer i steden for å bare kaste noe som har gått i stykker? Hvis vi alle kanskje fikk en anledning eller to ekstra til å pynte oss og gå i høye hæler?

Tidligere nevnte Ida har foreslått for meg at vi skal pynte oss opp og lage middag en dag. Gjøre en helt vanlig, dagligdags ting til noe LITT mer spesielt, bare for å gjøre noe gøy. Kanskje jeg glemmer, i en alt for travel hverdag, at jeg kan ta meg tid til å danse på stranden, ri på tur i skogen, ta bilder på en eng eller bare gå med hatt når jeg skal på shopping? Vel, den dagen jeg husker dette; den dagen jeg husker å være litt Carrie… Da har jeg i hvertfall de riktige skoene klare!

5 Responses to “Storgatas svar på sex&singelliv?”

 1. “…linker jeg likavell til bloggen på facebook…”
  And it works!

  Neida, har vel egentlig visst om bloggen din et par år, men artig å se den fortsatt lever.

  Menne, klart dere ska pynte dere (elsker skoa; Bianco?)! Synes det er et fantastisk initiativ, så bare å sette i gang! Og når det gjelder gutter, så tror jeg du må gjøre litt mer som Birger i sin tid sa: “Ikke tenk, bare gjør!” (…før han vrei armen halvanna gang rundt og slang en vegg-i-mellom..) Ordner seg nok til sist..

  Ossen var det vi gjorde det her før i tida? Nøstegrisklem, var det ordet?

  <3

 2. Akk, hverdagen er ikke helt som på TV!! Men sko trenger man uansett (jeg har altfor få). Kjærestestyr er et forferdelig mas, så jeg holdt meg stort sett unna til den rette dukket opp. Men han kan godt kjøpe blomster litt oftere. Det er utrolig hvilken effekt det kan ha :) Bloggen din blir litt rosa da, når du viser de rooosa skoene dine!!

 3. Jeg elsker deg min lilledue =) Ja en dag med Litt ekstra stas er noe alle burde gjøre innimellom :)

 4. Ettersom jeg har begynt å se SATC nå, sånn ca 100 år etter alle andre, kom jeg på at jeg leste en bloggpost om den serien hos deg for en stund siden. Jeg fant den igjen!

  Jeg var også hellig overbevist om at jeg var “evig singel”- enkelt og greit fordi jeg trivdes med det og fordi jeg overanalyserte ALT (Mulig vi har noe til felles der også?) da det kom til mannfolk. Men jeg må innrømme at jeg fortsatt liker å drømme meg bort selv om jeg ikke er singel lengre, og at jeg også alltid kommer til å ha skoene klare. Mulig det er en slags liten Carrie i oss alle.. :)

  (P.S.: Hvis vi noengang skal på shopping sammen så MÅ det bli med hatt ;) )

 5. Ja til hatt! :D Og takk for nok en koselig kommentar :D

Leave a Reply