Beauty is a light in the heart

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg fortsatt bodde hjemme hos mamma og pappa. Når jeg er stuck hjemme med influensa for eksempel.

I går var alle nervecellene i kroppen min i beredskap og syns hverken det var morsomt å kjøre bil hjem da jeg ga opp å være på jobb, eller å ligge helt stille på sofaen. Det er sjelden jeg har så vondt overalt, og jeg må innrømme at jeg har stor medfølelse for meg selv :) I dag er det ganske mye bedre, men bare en tur ut for å kjøpe mat til Pepita var arbeid nok. Jeg hadde en stund en vill idé om at jeg kunne bruke fridagen på lesing til eksamen, men erfaring burde fortalt meg at det er helt umulig å få med seg noe som helst når man er syk. Jaja, så da gleder jeg meg til sommeren i steden da!

Denne nydelige kjolen er klar for å bli tatt i bruk! Jeg kjøpte den i Tyskland, riktignok på H&M, så for alt jeg vet har hele resten av Norge denne også… Men jeg ELSKER den! Jeg kjøpe også noen småting til verandaen min:

Jeg elsker begge disse også :) Eneste problemet nå er at veranden min er full av vann, jeg kan faktisk VASSE der… Heldigvis er vaktmester-Pappa på vei for å redde sin syke datter, så alt ordner seg nok! Den øverste stubben fant forresten Pepita og jeg på ridetur her om dagen, det er så mye fint i skogen!

One Response to “Beauty is a light in the heart”

  1. Jeg liker den mauern skikkelig godt ;)

Leave a Reply