One of those days…

Det har egentlig vært en god del av those days denne uken…

Jeg vet ikke om det er det dårlige været, eksamenslesingen eller generelt bare en dårlig periode. Ponnien er frisk igjen og var kjempefin på mandag, men i dag var hun stiv som en stokk. Det førte til at det nå er jeg som er stiv som en stokk, nakken min knaser uansett hvordan jeg snur på det (evnt. den). I tillegg har jeg en møkkaperiode på klatring, der jeg føler at jeg egentlig bare blir dårligere og ting går bakover… Det går hvertfall ikke oppover, som det strengt tatt burde gjøre på klatring! Jeg føler meg sånn her:

“Du trenger en ferie!” er kanskje et fint svar? Problemet er bare at jeg akkurat har kommet hjem fra ferie. En fantastisk leke-med-Mina ferie, til tross for at Ryanair gjør det utrolig vanskelig å komme seg ditt. Men Mina er så søt at det veier opp for alt!

To av spottene over speilet på badet mitt har gått, og jeg har ikke fått fikset det. Så den av dere som måtte lese dette og så observerer at jeg er fullstendig orange i ansiktet har herved plikt til å si fra. Ikke at det er sånn fryktelig stor sjangse for at det skjer forresten, siden jeg knuste solpudderet mitt før jeg dro til Tyskland. Det er det fjerde solpudderet jeg slipper i gulvet….

Jeg er rastløs og umotivert. Jeg skjønner ikke at de to tingene lar seg kombinere, men jeg har fryktelig lyst til å gjøre et eller annet samtidig som jeg bare ikke gidder. Det er for eksempel ting som burde gjøres i heimen: sjekke selvangivelse, vaske klær (så jeg slipper å vasse i kleshauger når jeg skal på badet), skifte tidligere nevnte lyspærer (så jeg slipper å se ut som et gresskar), kjøpe nytt solpudder (så jeg slipper å se ut som et lik), vaske verandaen igjen (på den annen side, himmelen gjør et iherdig forsøk i å hjelpe meg på dette punktet), støvsuge (selv om jeg er HELT sikker på at en liten del av meg alltid har hatt lyst på kaniner, rase er ikke så viktig), flytte ting opp på loftet og skifte flere lyspærer (denne gangen, den i gangen… haHAH!)

Likavell, det er virkelig ikke så galt som det høres ut som altså! :) Det fins jo sjokoladekake!

3 Responses to “One of those days…”

 1. tror du og jeg er på samme sted om dagen, grenseløst rastløs og umotivert på en og samme tid.
  Vil ikke ha hest men vet at jeg ikke kan leve uten.
  vil være hemmafru men vet jeg hadde gått på veggen
  vil ta bilder, ja det er det jeg vil!
  Vil ha null ansvar for noe som helst, det hadde vært digg!
  Vi kommer oss nok over denne kneika også fine Sara:)

 2. ja, vi gjør nok det fantastiske Cathrine :) jeg vil også være hemmafru, kanskje vi kan gå på hverandres vegg for å få litt variasjon? ;)

 3. Skift ikke lyspære, da heller bilde av hvordan du ser ut. Jeg har alltid lurt på hvilken farge døde gresskar har :)

Leave a Reply