Beatrix Potter-sirkelskjørt

Jeg elsker det når jeg endelig får realisert ideer jeg har gått og lurt på i evigheter!

Av en eller annen grunn dukket det plutselig en dag opp et bilde i hodet mitt av et stripete blått og hvitt skjørt med applikerte Beatrix Potter tegninger på. Først må jeg fortelle at jeg er mester i å tenke ut ting, men aldri gjennomføre det fordi jeg har for lite tid. Heldigvis klarer jeg å motbevise meg selv innimellom, og etter at jeg flyttet i leiligheten har det tross alt blitt fryktelig mye lettere å dra frem symaskinen! Jeg slipper dessuten å okkupere spisebordet til hele kollektivet mens jeg syr, så oddsen taler plutselig i retning av at den lenge etterlengtede symaskinen også blir tatt i bruk.

Bortsett fra da jeg fikk selve ideen startet hele prosjektet med at jeg gikk berserk på jobben til pappa og tok med meg masse fine stoffer til å sy putetrekk og duker av. Noen uker senere var jeg innom han igjen, og hamstret med meg stoff til skjørt, både til meg og min kjære Ida (mer om dette skjørtet en annen gang). Jeg er så heldig at jeg er datteren til en mann som selger tekstiler, han eier nemlig Sandvika Interiørtekstiler , og de har så mye fint at jeg kunne sikkert gått rundt der i dagevis og tenkt ut nye prosjekter. På Panduro Hobby fikk jeg kjøpt tekstilark, og Kristine på jobben min skrev ut tegningene for meg.

Jeg er over gjennomsnittlig fornøyd med resultatet, og ville helst bodd i skjørtet hver dag den første tiden (innkludert i snøvær i Trondheim). Av og til tenker jeg at hjernen min er alt for kreativ til å jobbe i en bank… Det er på den annen side fryktelig gøy når kundene skryter av klærne mine og jeg kan si at jeg har sydd selv, så det er kanskje grunn god nok? :) Neste prosjekt er en kjole, hvis jeg sier det høyt er muligens sjangsene større for at det blir gjort ;)

One Response to “Beatrix Potter-sirkelskjørt”

  1. Skulle gjerne mekket alle mine klær så de ble superunike og slik jeg selv ville ha de. Men jeg er fiende med symaskin og har som deg, altfor liten tid!! Flott og kreativt skjørt, altsåå!

Leave a Reply