Innepinnen <3

Helt siden første gangen jeg satt mine ben på Tangen har jeg hatt lyst på en innepinne. Cathrine hadde nemlig en grein inne i taket med forskjellige duppedingser hengene i, og jeg ELSKET det! Nå har hun faktisk kommet opp i to innepinner, og i tillegg har hun tatt et fantastisk bilde fra Egypt, OG hun hadde en dings på veggen som fikk meg til å få ideen om ballongene. So, without further ado… Innepinne:

Her er litt sneak peak fra Cathrines inspirasjons hjem igjen :)

Ellers har jeg i helgen spist ved kjøkkenbordet for første gang, en fantastisk middag med superFranken min :)

Sykt god pizza! Utrolig hyggelig kveld!

Dagene på jobb går blant annet med til å stirre ut på dette nydelige treet og drømme om ferie og sol:

Ganske fin bil også da ;)

One Response to “Innepinnen <3”

  1. Morsomt med innepinne.
    Tror ikke det ville være en grei ting her. Katt hadde nok sørget for at det skjedde saker og ting.
    Ha en flott dag :-)

Leave a Reply