I made my bed, and lie in it

NESTEN bokstavlig talt. Jeg har kanskje ikke laget senga, men jeg har tegnet den! Og her, til ære for Mr. Busk, kommer et etterlengtet bilde av skapet under den:

Ellers ser soverommet mitt ganske så nøyaktig sånn her ut:


Jeg elsker gule vegger, grønne karmer og hyller og rosa gardiner og sengeteppe! Mine tre favorittbilder henger på veggen. Den ene hyllen min trenger bare litt mer, jeg lurer på om jeg skal få tak i et  Cathrine bilde og ha der!

Ellers er det tirsdag, og jeg bestemte meg for å gå innom blomsterbutikken på Farmandstredet og kjøpe en plante som IKKE holder på  å dø, sånn som de andre plantene hjemme hos meg. Da jeg var der skjønte jeg plutselig hvilken dag det var, men jeg kom over den “jeg må kjøpe blomster til meg selv jeg…” følelsen relativt fort :) Jeg har jo date med sofaen min i dag!

2 Responses to “I made my bed, and lie in it”

  1. håper lillegris er klar for en photoshoot i påsken:)

  2. Iiiiiii like it!

Leave a Reply