Min fantastiske parkompis

Jeg er så heldig at jeg rir par med en helt utrolig frøken. Hun gjør meg flinkere enn jeg er, og får meg til å virkelig elske games selv i pøsregn og tusen millioner effektive kuldegrader. I tillegg er hun en kjempegod venn av meg, og bor på et av de mest avslappende stedene jeg vet om. Cathrine, jeg har sagt det før: Du inspirerer meg!

Dette innlegget er viet til Cathrines fantastiske bilder fra hennes omgivelser. Hun har sjarmert flere, på kort tid og jeg skjønner hvorfor! Bloggen hennes finner du her: Gøy på Tangen

Fint, ikke sant? Også elsker jeg at hun har Karpe lyrics på bunnen av bloggen sin: May the sun always shine in your faces, and the wind blow gently on all of your backs..thank you, thank you…

Selv kan jeg bare skryte av å ha påsket hjemmet mitt litt:

2 Responses to “Min fantastiske parkompis”

  1. SARA! du fikk meg til å begynne å gråte, så rørt ble jeg:)
    LOVE YOU<3

  2. Hun er en fantastisk frøken, ja, og så flink hun er! Synes da også du var flink som pyntet til påske, du burde male hele stuen gul!

Leave a Reply