Julen kommer tidlig til Storgata 7B

Det var enten nå eller å stresse før jeg skulle hjem til jul, og på denne måten får jeg hvertfall glede av det lenger. Dessuten er jeg enig med Gro Wenche, jeg syns det er koselig jeg!

Ellers må jeg nesten vise frem den fine blomsten jeg fikk for innsatsen som julebordsjef:

Jeg er selvfølgelig veldig glad for å få blomst, men helt ærlig så føler jeg at den er jaggu fortjent! :)

Ellers har jeg brukt tiden til å være redusert, syk, sliten, glede meg til Irland og ta igjen tapt tid med ponnien. Også har jeg, av alle ting, funnet ut at jeg skulle prøve meg på konfekt (for mye tid på vgnett fører med seg MASSE oppskrifter på ting som ser utrolig digg ut!) fra bunnen av. Slik ble altså resultatet, de er litt medtatte men smaker supergodt! Neste gang skal jeg være flinkere til å faktisk følge oppskriftens punkter ^^

2 Responses to “Julen kommer tidlig til Storgata 7B”

  1. Hey! :D Syns konfekten din ser bra ut, jeg! Sånn for ekstra pynt kan du jo lage noe mønster med noe lysere sjokolade (eller mørkere for den saks skyld) oppå toppen.

    Koselig med jul! Pynta leiligheta til jul selv her om dagen så jeg får sett litt jul her før jeg drar :P

  2. Har du LAGET konfekt? Nice :)
    Og du har jammen fått det fint, gleder meg til å se :)

Leave a Reply