It’s starting to look a lot like home

Nok en “lørdag med mamma og pappa” er over, og nå begynner det virkelig å bli stas i leiligheten! I dag har mamma hengt opp gardiner i stua, vi har vært og kjøpt tepper og nattbord og pappa har hengt opp hattene mine, koppene på kjøkkenet og julekalenderen jeg har fått av min supersnille søster. Dessuten har mamma tatt med gardinene på soverommet for å legge dem opp (fatter ikke hvordan noen syns det er bedre uten gardiner, det blir jo så mye hyggeligere med!) og målt til sengeteppet, så snart er soverommet klart også! :D

6 Responses to “It’s starting to look a lot like home”

 1. Kult :D Mye mer hjemmekoselig enn det var!

  Bildet over sofaen henger skeivt forresten :P

 2. Du har det koselig hjemme hos deg, Sara!
  Jeg vil gjerne se mer av den sengen din, som du har prata så godt om.

  Skeive bilder gir penger i heimen, pleide mor å si.
  Håper det blir filmkveld i den sofaen – med kaffe!

 3. klart det blir filmkveld! jeg gleder meg!

  og bilder av sengen kommer nok etterhvert, men siden jeg ikke har store nok lakner og for øyeblikket har ett rosa og ett grønt så vil jeg helst ha sengeteppet på plass først :P

 4. ser veldig bra ut!! :)

  je vil også være med på filmkveld! :D og je har akkurat nå mest lyst på melk og ikke kaffe:P

 5. Hvor er bildet av hattene??

 6. Iiiiii love it!

Leave a Reply