Leilighets sneak peek!

Jeg har sagt at jeg ikke vil legge ut bilder før ting blir litt mer ferdig her… Vell, med god innsats ved symaskina de siste to dagene er hvertfall gangen klar! Det betyr også at jeg er alt for sliten til å ta ordentlige og pene bilder, men et løfte er et løfte så here we go!

Dette møter dere når dere kommer opp trappen fra inngangsdøren min:

Jeg har malt benken hvit, og sydd nye putetrekk av stoffene til pappa. Teppet er arvet og pappa har tapetsert veggen.

Hylle til det signerte Bon Jovi bildet mitt, og en liten ny lampe som jeg falt så veldig for. Heldigvis var den på salg :)

Over til stue/kjøkken!

Jeg VAR så glad da jeg fikk på plass bokhyllen og ikke trengte å ha bøkene på gulvet lenger. Ignorer sykkelhjelmen og rotet på TV-benken, så er jeg superfornøyd!

JEG, av alle mennesker, har en hylle med alkohol… Jeg tror noen må hjelpe meg å gjøre noe med det, for jeg syns det blir for rotete :) Bilde av Gunnar og meg er på plass!

Igjen, jeg får litt mark av alle disse halvblurry bildene, men jeg har ikke overskudd til stort mer i dag og jeg må fortsatt pakke til kurs… så sånn er det. Denne hyllen henger over kjøkkenbordet, og var den som lagde mest problemer da vi skulle borre hull i veggen. Stakkars Pappa! :) Ideelt sett skulle koppene hatt litt større plass, men sånn er det nå en gang. Jeg gidder ikke krangle mer med den veggen for å henge opp en lenger hylle!

Noe annet som faktisk har nok plass, det er klærne mine!

Det er kanskje flere enn en som har hørt at jeg har mast om de fantastiske skapene mine?

Eller om sengen?

Dette er hyllene på kortsiden av sengen. Det kommer flere bilder av hele senere, men den er hvertfall tegnet av meg og snekret av Hof fengsel. Den er fantastisk.

It’s all about the accessories…

Når man står på gaten og kikker opp til leiligheten min kan man se gardinene mine på badet, og det er så koselig! De er selvfølgelig fra Sandvika Interiør, sponset av sjefen selv, og sydd av konen hans ;)

Til sist skal dere få se litt mer av badet mitt, og hvor kaos det er der… Bedre blir det ikke heller er jeg redd, men jeg overlever nok :)

Det blir nok mer bilder etterhvert! Det er bare gangen som er helt ferdig for øyeblikket (og badet, men jeg har for mye skittentøy, klær til tørk og rot :P) Tror denne posten blei lang nok likavell…

4 Responses to “Leilighets sneak peek!”

 1. Aaaah, det ser helt fantastisk ut! Gleder meg som en unge til å se :)

 2. gleder meg til å komme å se!!

 3. Fantastisk!
  Det er fint hos deg Sara.
  Dersom du trenger hjelp til alkoholen, så får du si i fra. That’s what friends are for.. ;P

 4. Woho! :D BILDER!

  Liker at du har gjort det til ditt eget. :D Ser litt mer jentete ut også nå, I motsetning til på visninga :P
  Gleder meg til å få sett på ordentlig en gang! ;)

  Og jeg er SÅ misunnelig på skapa dine .. :P

Leave a Reply