NM Par – hjemmeseier!

Foto: Tine Malterudbakken

Dette blogginlegget er rett og slett tilbakebetaling til Marianne for at hun kom og tok bilder for meg på NM i helgen. Det skal selvfølgelig også sies at det er en helg som det er vell verdt å skrive om, jeg syns jeg skal få lov til å skryte litt når jeg tross alt har vært flink :)

Foto: Marianne Helleve

Foto: Marianne Helleve

NM par ble arrangert på Lefdals rideskole i Horten, bare en bitteliten kjøretur (eller litt lenger ridetur om du vil) fra stallen til Pepita. Fantastisk! Jeg er så heldig at jeg har verdens beste par-kompis, nemlig Cathrine og hennes drageponni Tilla. Siden Pepita også er en drageponni har vi pardrakter i rødt med gulldrage på ryggen og teksten “dragon rider”. Jeg må bare innrømme med en gang at jeg er fryktelig stolt av den drakta, og av å ri sammen med en så fantastisk bra dame! Ikke bare er vi ganske like, men ponniene våre passer sammen de også. Pepita er egentlig litt redd for hester i full fart, men at Tilla i tillegg ser ut som hun er i krigen og skal drepe henne, DET gjør ingenting! Hallo, det er jo bare Tilla!

Foto: Tine Malterudbakken

For alle dere mindre hesteinteresserte skal jeg la resten bli så kort forklart som mulig. Vi hadde to fine innledende runder på lørdag, litt nedbør men ingenting å gråte for. Første session på søndag rotet vi fært, men når jeg ser tilbake på det gjorde vi kun noen veldig få feil hver så jeg tror det var mer følelsen av at samspillet ponni-rytter ikke var helt på plass. Uansett, vi tok det igjen med å gjøre det jevnt over veldig bra i finalen og kunne ta med oss seier i B-finalen og 7. plass i Norge hjem som fortjeneste! Hipp, hipp! Da gjorde det ikke så mye at det hadde vært pøsregn hele dagen, Pepitas røde bandasjer var blitt sølegrå og jeg hadde klumper av søle oppover ridebuksene mine :)

Foto: Marianne Helleve

Foto: Tine Malterudbakken

Jeg digger virkelig å ri par med Cathrine! Det er det morsomste jeg kunne gjøre akkurat nå, når tankene egentlig er mye på mormor og andre ting som ikke er like gøy. Så tusen takk for at du er så fantastisk Cathrine! Og tusen takk til Vilde som var med og hjalp hele helgen. Takk til fotografene mine, men aller mest takk til verdens besteste drageponni som gjorde sitt beste helt til siste race da hun var kjempesliten, våt og skitten :)

Foto: Tine Malterudbakken

Og til slutt, noen bilder av hvor enkelt det er å ri sverd og mug shuffle på en ponni som er livredd for sverd og stein gærn i kopper:

Foto: Marianne Helleve

Ganske livredde begge to!

Foto: Marianne Helleve

Og jeg orker ikke fikse sånn at denne layouten blir ordentlig akkurat nå, live with it! :)

2 Responses to “NM Par – hjemmeseier!”

  1. du er fantastisk!!!!!

  2. Se her, ja ;) Skryteinnlegg er veldig lov når man vinner B-finalen! Gratulerer så masse! :D

Leave a Reply