Vårluft

De siste dagene har vært helt fantastiske værmessig, og da tenker jeg IKKE på at det er såpeglatt ute og både bilen og jeg seiler i alle retninger. Nei, det er nok mer det at det har begynt å bli mildt i lufta, jeg hører fuglesang på vei til skola og merker at energien vender tilbake fra vinterdvalen! Jeg gleder meg masse til Hemsedaltur neste helg, men når jeg kommer hjem kan det godt være bart her for min del. Det hadde vært så deilig å ha litt mindre tykke sko, for ikke å snakke om litt mindre lag med klær i stallen!

Merker at jeg får mer overskudd av sol og varme, i dag klatret jeg til topps på en ny rute i klatreveggen og tok en annen på led for første gang etterpå! UTEN å bli redd! :D Og ponnien er fantastisk, i tillegg til at det er fantastisk å ha Jessi i stallen sånn at vi kan trene sammen :)

Tror Pepita også koser seg med vår! :)

6 Responses to “Vårluft”

 1. Så heldig du er som har vår allerede, da! Håper bare at ikke kulda kommer i retur, slik den pleier…. Her er det elendig sparkeføre nå, men jeg kan sykle til jobb (bare jeg triller i isete nedoverbakker), og det er jo et vårtegn, selv her i de fjerntliggende daler. Hehe.
  Ser jeg deg på kurs i starten av mars?

  Klem

 2. det er absolutt ikke så vår som det ser ut som på disse bildene altså, men det er mildere og deilig ute :) OG helt umulig å holde seg på beina :D

  Jeg tror hele laget skal prøve å trene en av dagene hvertfall! :) skal du ri Lucky eller Corny?

  klem

 3. Jeg er IMPONERT, Sara. Klatra på led? Jenta med høydeskrekk? :P Flink du.

  Kjenner meg igjen med energien. Den kommer snikende på sånn på våren :D

 4. Jeg er også blitt gladere til sinns i det siste. Det smelter og står i her i byen og fuglene synger som bare det. Men du vet, jeg er februarbarn og vet i dypet av min sjel at det kommer til å komme mer snø. Helt sikkert. I hvert fall to snøfall til. Men lysere blir det uansett hvordan bakken ser ut!

  Forresten, Trondheimstur første helga i mars?

 5. Vi lukter fest ;)

 6. Første helga i mars er før uka som vi starter UKA11, og da troooor jeg dessverre at jeg har en del jeg ikke kan stikke av fra her nede :( :(

Leave a Reply