Baby Univers

Når det er kulturarrangementer i Bakkenteigensalen bruker de ofte studenter til å hjelpe til med opp- og nedrigg. Siden Jørgen ofte finner folka, og vet hvor glad jeg er i litt ekstra penger har jeg vært med en del ganger. I tillegg til pengene får vi være og se forestillingen gratis hvis vi ønsker det, og nå på onsdag var det Baby Univers som stod på plakaten. Jeg dro alene, fordi gutta drev med hovedprosjektet sitt, og jeg er fortsatt satt ut! FANTASTISK bra!

Showet handler om at menneskene har ødelagt jorda og solsystemet, Sola og alle planetene holder på å dø. Menneskene prøver å lage et nytt univers sånn at de kan redde seg selv og finne et nytt sted å leve, men de fleste forsøkene er mislykket og de som ser ut til å bli velykket blir stjålet av Månen og tatt med til Sola. Baby Univers 7001 er det første ordentlig utviklede og velykkede universet menneskene klarer å lage, og vi får være med på oppveksten og kampen mot Sola, Månen og alle de andre planetene.

Dette er et dukketeater, men med dukker som er like store som mennesker. Likevell merker man ikke folkene som står bak og styrer dukkene, for de er så utrolig flinke! Sola er tre ganger så høy og stor som en normal mann, Baby Univers er helt utrolig søt og Månen er kjempeskummel. Showet var både morsomt, skummelt, trist, rørende og søtt, men først og fremst totalt AWSOME! Anbefaler absolutt alle å se det hvis dere har muligheten! Jeg skulle igrunn gjerne sett det igjen :)

SØØØØT!

Leave a Reply