Kreativ fredagskveld

Med tusen prosjekter på gang kan jeg med glede medele at jeg har kommet i mål med to av dem! Kaja og jeg var en tur i Horten i dag, der jeg fikk tak i sko og kjøpte en knallgul kjole fullstendig på impuls. Skoene har jeg tenkt litt på en stund, fordi jeg har fått ideen fra ladymelbourne.com.au, og på tirsdag fikk jeg tak i lim og glitter, men ingen sko. Derfor var jeg veldig glad da jeg fant noen kjempefine pumps på salg i Horten! Hadde store planer om å bare kjøpe noen billige sko, men nå fikk jeg i steden gode sko for bare 250 kr :)

Kort og godt veldig enkelt: Tekstillim, kult glitter, sko, aviser og pensel. Har tenkt til å spraye dem med hårspray når limet har tørket sånn at glitteret holder seg bedre på, også får jeg bare krysse fingrene for at de ikke strør glitter i alle retninger for evig og alltid :)

Klikk på bilde, for større bilde ;D

Kjolen jeg fant var også kjempebillig, bare 200 kr. Det var vel derfor den ble med meg hjem selv om jeg ikke var helt fornøyd med toppen.Det er bare å beklage de dårlige bildene som er tatt i speilet, men fordi skjermen på speilrefleksen min er ødelagt får jeg heller ikke stilt inn selvutløseren :)

Det er fint med rysjene på skjørtet, men med rysjene over brystet ble den litt merkelig.

Så jeg nestet opp sømmen og fikk dem av, og er mye mer fornøyd :) Lurer litt på om jeg skal sy en rad rysjer øverst på armene i steden før jeg sier meg helt ferdig med denne, eller bruke dekorsømmen på maskinen min til å sy over “rekken” med bittesmå hull fra sømmen over brystet (selv om de egentlig ikke syns hvis man ikke ser veldig veldig veldig nærme). Any thoughts?

Nå skal jeg være enda mer produktiv og strikke videre på julegavegenseren til Jørgen, mens jeg kooooser meg med ny episode av Vampire Diaries :D

9 Responses to “Kreativ fredagskveld”

 1. Du er kul! Jeg har sett på den kjolen selv, men var også enig i at det ble litt mye. Etter fiks fra deg ble den i allefall kjempesøt! Jeg leker med tanken om å gjøre det samme selv;)

 2. takk, DET er du også! :D det var veldig lett, det eneste er at jeg bare måtte klippe veldig pent ved glidelåsen og sidesømmene, siden jeg ikke gadd å ta opp sømmene ordentlig og sy de sammen igjen :)

 3. Den kjolen blei jo veldig fin! :D
  Om det bare syns på veeeldig nærme avstand, så syns jeg du like gjerne kan ha den sånn. Men blir ikke de småhulla litt bedre etter en vask?

  Og kult gjort med skoa :D Det blei jo dritbra! Funker hårspray noe særlig? Ellers funker sikkert et tynt lag med klarlakk. ;)

  Lenge sia jeg har vært sånn kreativ selv. Det er jo så gøy! :D

 4. godt poeng, jeg venter hvertfall til jeg har vasket den en gang og ser :)

  jeg har ikke sprayet de enda, tok en ny omgang med lim og glitter før i dag og tenkte det skulle få tørke til i morgen. Blir ikke klarlakken stiv?

  Det er kjempemoro! tusen takk for skryt :D

 5. Kommer litt an på klarlakken vil jeg tro. Og hvor mye du tar på. Jeg har aldri brukt det på noe sånt, men jeg vil tro det kan dekke litt bedre. Men det skader jo ikke å prøve med hårsprayen først. Da ser du jo om det blir glitterspor etter deg eller ei :P Blir det for gæli er det jo bare å fylle på med glitter og prøve en lakk ;)

  Skryt fortjenes ;)

 6. Oh, kreativ er du hvertfall :P Det skal du ha!

 7. ok. hvor er de røde skoene fra? jeg vil ha de =)

 8. eurosko, men de var på salg så det spørs kanskje om du finner dem :)

 9. awesome! Digger løsningen på skoproblemet^^ Tenker automatisk The Wizard of Oz :3

Leave a Reply