Det værste, og BESTE, fra 2011

I steden for en lang blogg med referat fra hver måned i året som har gått har jeg bestemt meg for å trekke fram hovedpunktene :) Kjappere for meg, mindre svada å lese for alle andre! Konge!

Hemsedal!

Obligatorisk vintertur til Hemsedal med studentsamfunnet, denne gangen også for å besøke bestekompis Tommas :) Selv om det var mer liv forrige året hadde jeg noen utrolig kule dager og blei kjent med enda flere fantastiske mennesker; bl.a. Morten! Denne turen kommer jeg til å savne når jeg ikke er student lenger, men det går selvfølgelig an å kjøre opp seinere i helga og møte alle kjente og kjære.

Games

Begynte sesongen med å ri for Oslo MGA, men med skadet ponni etc gikk motivasjonen min rett i kjelleren og jeg bestemte meg for å bare ri par med Jessi resten av sesongen. Vi red to stevner, et der Pepita tok helt av og bare ville være sammen med Tilla, og et der vi kom oss til a-finale! :D Tror det var lurt av meg å “ta fri” så mye som jeg gjorde, jeg er mye mer motivert igjen nå! Bare hesten blir frisk i beinet er jeg klar for hardtrening!

Studentlivet

I løpet av våren gjorde jeg meg ferdig med bachelor i økonomi, og begynte på årsstudiet i engelsk da høsten sto for døren. Jeg brukte samfunnsmedlemskapet på å nyte billigere Slottsfjellbillett og koste meg på min aller første festival. Fra å ha ett styreverv i samfunnet var jeg plutselig engasjert i bygging av nytt studenthus, rekruttering til skola for ikke å snakke om to styreverv i UKA11. GØY! Beste konserten vi arrangerte i 2010 var helt klart Bjørn Hellfuck for min del, samt konserten med Poporn Radio på Halloween :D Den kommende UKA fikk meg mer gira en noengang.

Pedro og Ronja

Stakar bilen min <3 Problemene startet allerede på vinteren og etter flere dødsfall og gjennopplivningsforsøk ble det til at jeg kjøpte ny bil. Da jeg kom hjem med Ronja startet Pedro like bra som i ungdommen… Så en kort stund hadde jeg to biler, men da Ronja røyk registerreima på vei til Green Day konsert fikk Pedro en hel sommer alene med meg. Da det var tid for EU-kontroll viste det seg at det var minimalt med håp, og Pedro ble solgt med tungt hjerte og mye tårer. Heldigvis var superkule Ronja tilbake fra en sommer på verksted.

Borte bra…

Selv med jobb i Handelsbanken på våren, jobb på Dolly om sommeren, engasjement, eksamener, ponni og biler fikk jeg mulighet til å forflytte meg litt over landets grenser i løpet av året. Første turen var til Sicillia med Kaja og senere på sommeren dro jeg til Tyskland for å hilse på Mina for første gang. Laholmen fikk i år igjen besøk av fadderstudenter og jeg var en tur i Paris med mamma. Til tross for at vi nesten regnet bort overlevde vi begge to og kunne reise til Tyskland for å feire dåpen til Mina i desember.

Sist, og minst, men absolutt det viktigste fra 2010!

11. juni ble Mina født. Min første niese, og verdens søteste! Jeg er prototypen på stolt tante og skulle gjerne brukt alle pengene mine på å kjøpe søte ting til henne. Gleder meg til å se henne vokse opp :D

Fryktelig bra år, spør du meg! Sånn når jeg ser tilbake på det vil jeg helst bare ha tilbake bilen min, så ville det vært picture perfect. Takk til alle menneskene mine som jeg er så glad for at jeg kjenner, og for alle jeg har blitt kjent med i 2010 :D Vi skal ha det minst like bra i 2011!

2 Responses to “Det værste, og BESTE, fra 2011”

  1. Herlig år da! Var litt redd jeg kom til å finne en viss bytur her inne også ;o

  2. haha, akkurat byturen var vel ikke et av årets høydepunkter ;) men ellers var det hyggelig å besøke deg da!

Leave a Reply