Paris, je t’aime!

Jeg er i Paris, og for første gang i mitt live er jeg også på ferie MED pcen min <3 Jeg elsker denne byen, men det er litt kjipt å tråkke gatelangs mens det regner, så derfor har mamma og jeg tråkket “Lafayette”langs i steden, og endt opp med tre innkjøp og fire VELDIG slitne føtter. Vi var tross alt oppe halv fire i morges (TUSEN takk til Jani som kjørte meg på flyplassen og Monkey som troppet opp som avskjedskomite i uniform :D) og har flydd i timevis med ører (hvertfall mine) som får dotter fra helvete (skulle man ikke trodd når man er så langt oppe på himmelen) i seg og bare verker.

Men vi har reservert bord på en koselig restaurant vi oppdaget forrige gang vi var her, og den er heldigvis rett nedi gata. OG vi har verdens fineste rom! Bor på samme hotellet hver gang vi er i Paris, og ber alltid om rom med utsikt mot den lille hagen som tilhører hotellet. Men denne gangen har vi i tillegg fått rom helt i øverste etasje, med kjempefancy bad, stor balkong med møbler og utsikt over hele byen, RETT mot Sacre Ceur! :D Det er hva Karen ville kalle: Very Nice!

A tout a l’heure!

3 Responses to “Paris, je t’aime!”

  1. Montmartre<3 Kos deg masse! :D

  2. Oi, er dere ofte i Paris? Jeg har aldri vert der, men har vedig lyst til å dra :)

  3. det er tre år siden sist, men det er stort sett hit vi drar hvis vi skal på tur :) Mamma har bodd i Paris før og greier. Det burde du, det er kjempefint her!

Leave a Reply