Faddercruise 2010

Fantastiske menneskene i Vestfold altså! Hadde store forventninger til denne turen fordi de to forrige jeg har vært på har vært så amazing, og selv om det i år blei mye roligere og fredligere på et vis var det fortsatt kjempekoselig! I år som i fjor var målet Laholmen Hotell i Strømstad, der jeg er helt sikker på at jeg fant meg selv igjen etter en down periode i fjor høst. Ikke rart jeg gleda meg :P

Dro av gårde fra skola ca elleve, og bussen leverte oss på kaia i Sandefjord etter en bitteliten time. Der var det litt venting, som ble fyllt med klemming, sosialisering og utepils, før vi kunne gå ombord på båten og finne oss en plass i baren. Der ble jeg sittende sammen med bare gutter, og siden jeg kjenner dem alle sammen ble jeg mobbet for omtrent alt jeg sa siden de bare tenkte heeelt feil! :P Vi hadde dessuten fryktelig mye annen moro, blant annet at Øystein prøvde å stappe en kniv ned i halsen, utfordret av Stian som var to cm fra å måtte gå naken i land :P Jeg er så glad for at jeg alltid har hatt masse guttevenner, for de er fryktelig morsomme til stadighet!

Glad og fornøyd Stian som vant veddemålet ;)

Vel fremme i Strømstad var det bare å tusle bort til hotellet, der det viste seg at jeg hadde helt eget rom siden begge roomiene mine ble igjen hjemme. Litt ensomt, men ikke den plassen jeg hadde tenkt å være mest uansett. Var en tur på Skagerack for ny utepils (les cola) med noen av gutta, før jeg gikk hjem til hotellet og freshet meg opp til middag. Vi blei tolv på middagen og endte på tidligere nevnte sted der mange av oss spiste biff og hadde det kjempekos :)

Da sola gikk ned og biffen var fortært… da ventet vi litt til på sistemann som spiste reker :P Men det gjorde ingenting, vi kom tidsnok tilbake til hotellet der det var klart for vors! Vaktene på hotellet var kjempeålreite og kastet oss ikke ut før halv elleve, da en del kom seg ut og ned på hotellets nattklubb. Her var det dødsgøy i fjor og dessverre det punktet som sviktet i år, det var veldig få av oss som kom seg ned ditt i det hele tatt og det blei ikke noe “samling” av hele gjengen :( MEN, Jørgen 2 ga meg 20 SEK å spille Black Jack for, og jeg endte med å vinne 100 spenn! HURRA! :D UTROLIG moro, nybegynnerflaks?

Fordi det var så lite action ble det til at jeg bestemte meg for å legge meg, men da Runo ble låst ute på gangen i bare boxer og Ida SATT på gulvet i pysjbukse og bh og lo så hun gråt mens hun pekte på han ble det et evig langt latterkick i steden. Ida og jeg satt på hver vår side av gangen og lo av absolutt alle som gikk forbi, som oftest pga noe fryktelig teit, men desto mer gøy! Heldigvis var det bare folk vi kjente som gikk forbi!

Da jeg våknet søndag morgen trodde jeg egentlig at jeg hadde fått relativt mye søvn, men ble senere fortalt at det var ca fire timer og at jeg var unaturlig oppegående til tross for dette. Frokosten ble inntatt sammen med mer om mindre fyllesyke venner, enda mer moro og litt sladring om kvelden før. Etterhvert fikk alle pakket seg ut av rommene sine og samlet seg i gressbakken foran hotellet der vi kunne nyte synet av Stian, Stian og Øystein som turnet rundt med varierende resultater og stor fare for å ende tvers igjennom en hekk og ned i sjøen på andre siden. Så vidt jeg fikk med meg endte det hele bra, det var på tide å rusle mot båten og med et is-stopp på veien kom vi til slutt opp på soldekket og fikk kapret den aller beste plassen.

Jeg skjønte ganske kjapt at jeg hadde sittet HELT feil plass på veien til Sverige, for dette var digg! Å ligge oppå en benk, med Ida som hodepute og med alle mulig andre liggende på magen min, strålende sol, reggea på høytaler, masse venner rundt overalt og masse kos, det er en bra søndag! Tror jeg lett kunne brukt hele dagen på den måten, men det var greit å komme seg inn på bussen og sette nesa mot Borre igjen også. Formen var bra hele veien, helt til jeg klarte å sovne på Eik, og sov de ti minuttene det tar til Bakkenteigen der vi skulle av. Great, middels ødelagt etterpå ja! Men vel hjemme fikk Ida dyttet i meg litt kinamat og vi så på Bridget Jones, så det ordnet seg jammen meg det også :)

Leave a Reply