Dell-less

Virker som jeg skal betale for min fantastiske mandag ganske greit… Siden min kjære lille Dell hang inn slåbrokken på tirsdag kveld er det dårlig med blogging, og derfor sitter jeg også nå hos snille nabo-Rune og skriver blogg om mitt etterhvert enorme behov for å ha min egen PC igjen i steden for å legge ut om den utrolig koselige faddercruise-turen jeg har kommet hjem fra og som har etterlatt meg middels redusert :) Det får bli seinere når jeg forhåpentligvis har noen bilder å komme med i tillegg. For now: jeg haaater å være PC-løs! Og jeg har null ide om hva jeg skal kjøpe nå, selv om alle selvfølgelig har tusen millioner gode forslag å komme med (som til syvende og sist bare gjør meg ENDA mer forvirra…). Kan det ikke heller være sånn at jeg bare gir den gamle litt mer kjærlighet og omtanke, pluss kanskje litt cosylan, også er den frisk som en fisk igjen etterpå? Eller, om det er for mye å be om, kanskje bare tilbake på det LITT slitne stadiet den var før den kapitulerte helt?

Noen som nevnte dårlig karma?

Leave a Reply