Arabisk stemning i heimen

Kjære Marianne! Dette er mest til deg :)

Jeg har hatt sommerferie, jeg har fartet rundt mellom Palma, Tunisia, Slottsfjell og Frankrike, og har ikke hatt så mye tid til overs for denne stakars bloggen. Jeg har heller ikke hatt noe spesielt å skrive om, men nå har min kjære Cathrine atter en gang gitt med kjempeinspirasjon! Mer om det siden, akkurat nå blir det litt huslig oppdatering :)

Da Bestemor døde arvet jeg et sett med en vase og noen fat. Supert (ikke at Bestemor døde selvfølgelig, det var ganske kjipt faktisk) siden jeg hadde tenkt å kjøpe lignende fat neste gang jeg dro til Tunisia. Nå slapp jeg overvekt, og fant masse små telysholdere som også minner meg om arabia (dette vet jeg ikke en gang om er et ord, men det finnes på Saradialekt).

Også har jeg testet ut en ide jeg fikk på en DIY-blogg en gang, og det funker dødsbra! Endelig kan de lange smykkene få henge i fred :) Skal sette på litt flere kroker etter hvert, men brukte alle jeg hadde i utgangspunktet.

På sikt kan jeg kanskje spandere noe maling på den også :)

Ellers har jeg fått nytt sengetøy av Cathrine og Christian i bursdagsgave, og sengen min ser sånn passende innbydende ut her jeg sitter med burot allergi og ca null i energinivå.

Men i steden er jeg ute i skogen og oppe i…. fjellveggen? Jeg har noen fine blåmerker som bevis :) Blid da i hvertfall!

One Response to “Arabisk stemning i heimen”

  1. Hurra! :D

    Jeg stemmer for regnbuemønster på den kleshengeren ;)

    Jeg ser forresten arabia-tankegangen din, så jeg stemmer helt for både ord og beskrivelse :P

Leave a Reply