Nytt gulv!

Allerede da jeg kjøpte leiligheten viste jeg at jeg kom til å ville bytte gulvet. Jeg skulle bo her i over ett år før jeg faktisk gjorde noe med det da, og som Jørgen sa er det vel en grunn til at man gjør dette FØR man flytter inn… MEN! Nå er det ferdig, og det er så absolutt verdt arbeidet! Ikke det at jeg har gjort så mye da, Daniel og Jørgen har hjulpet med bæring og riving, og pappa har lagt ny parkett mens mamma og jeg har vasket og ryddet og spilt tusen omganger med Yatzi. For ikke å snakke om at Alex har undersøkt, bestilt, hentet og båret for meg! Snille snille menneskene!

Først måtte alle møblene vekk. Store deler av dem gikk opp på loftet, men jeg begynner å innse hvor mange ting jeg egentlig har. Det var ikke akkurat plass til meg på soverommet lenger:

Heldigvis har jeg en veldig snill kompis, som lot meg bo hos seg i helgen :) Han og Daniel ordnet også at den eneste sitteplassen som var igjen i leiligheten også fikk bord… Og den sitteplassen? Det var doen…

Det var også veldig greit med bærehjelp på en del av møblene mine

“Vil du komme på besøk og hjelpe meg med litt bæring?” “Ja, det kan vi vel fikse!” “Du er snill, Daniel!” “Ikke så snill som Jørgen. Jeg skal jo ikke rive gulvet”

Ikke det?

Mitt bidrag var i stor grad å lage middag. For ikke å snakke om å skifte sang hver gang det kom hiphop på spillelisten min :)

Og så var det tid for mamma og pappa-besøk. Det er mange måter man kan tilbringe søndagen sin på:

Det har tatt masse tid, men herregud så fint det har blitt! Jeg har også benyttet anledingen til å ommøblere litt i stuen. Nå ser det sånn her ut hos meg:

3 Responses to “Nytt gulv!”

 1. Okey da, nå ser jeg poenget ditt med at gulvet kunne bli finere! Fordi det ble kjempefint! Det passet mye bedre sammen med møblene dine og sånn.

 2. ““Vil du komme på besøk og hjelpe meg med litt bæring?” “Ja, det kan vi vel fikse!” “Du er snill, Daniel!” “Ikke så snill som Jørgen. Jeg skal jo ikke rive gulvet”

  Ikke det?”

  Haha :P

  Og det blei dritfint! Jeg er så glad i sånt mørkt og fint gulv når veggene er lyse!

 3. Så fint det har blitt! Også så snille folk du har rundt deg :D

  Gratulerer med nytt gulv :)

Leave a Reply