Looking over my shoulder

Jeg har alltid hatt en liten fasinasjon for å male rett på veggen. Det er riktig nok ikke det jeg har gjort nå, men rett på døren må jo telle for noe :) Jeg hadde glemt hvor utrolig gøy det er å male, og hvor lett det egentlig er å jobbe med akrylmaling. Jeg ønsker meg mer tid til å være kreativ!

Her er resultatet, og jeg er veldig fornøyd! Jeg ville at det skulle være ganske svakt, og se mer ut som en blyanskisse enn et maleri. Jeg har dårlig med lys på soverommet så bildene gir et litt feil inntrykk, men det syns jo at det er en hest :)

Klikk for større bilder :)

2 Responses to “Looking over my shoulder”

  1. Kult! Liker at det ser ut som om du har tegna med blyant :P
    Interessant valg av posering av denne hesten.

  2. Det beste med å være voksen; “hvis du vil tegne på veggen, så tegner du på veggen” :D
    http://xkcd.com/150/

    Jeg liker spesielt ørene. Hvilket som kanskje er ganske speiselt i seg selv. Pene ører.

Leave a Reply