Vervløs med UKA-abstinenser

Det tok en stund, men jeg begynner å føle at jeg er på vei til å lande igjen etter en fantastisk uke. Det har også tatt en stund før jeg har hatt tid til å sette meg ned, laste inn bilder og tenke over hva som egentlig har skjedd, sistnevnte har jeg fortsatt litt problemer med :)

Torsdagsquizen var godt besøkt og selv med middels resultater på første runde endte laget mitt på en grei plassering. Idas Høner kicker ass! Konsert med Dick & The Passengers etterpå var strålende, selv om Jørgen for første gang slapp meg i bakken da vi danset swing. Jeg fikk høre at det var imponerende hvor mye jeg turte selv om jeg er edru, men så lenge jeg har det moro ser jeg egentlig ikke problemet… Før Stian klarte å dra meg opp på scenen etter at bandet var ferdig for å synge Geek In The Pink med han! Wow, nerver!

Jørgen nyter soundcheck :D

En sen kveld på torsdag satte ikke stopper for en tidlig start på fredag, og jeg var veldig sikker på at alt ville være klart til get-in. Ikke bare en, men TO slaver hjalp meg å ordne, og selv om Katzenjammer dukket opp litt før tiden var det ingen sure miner. Mhoo kom seg på plass, og begge band leverte en helt sinnsyk konsert! Jeg elsker når jeg er på konserter med noen jeg har hørt litt, og syns er okay, men går hjem og simpelthen elsker dem! Det er også en spesiell opplevelse å være helt i hundre, men samtidig gjespe så kjeven knaker :) Nedriggen gikk veldig greit, men vi dro ikke hjem fra skola før nærmere halv seks.

Stolleken!

Lørdagen var den store crewfestdagen, og jeg fikk en bra start da Ida laget pannekaker til meg til frokost. Planen min var klar, jeg skulle feste og ha det gøy og rydde minst mulig sånn at jeg kom meg i seng MYE tidligere enn resten av UKA. Bussene var satt opp klokken to og med stilling av klokken ville jeg være i seng til halv fire. I steden endte jeg med å bli kastet ut fra sykehuset i Tønsberg klokken halv syv om morgenen, uten penger, uten bil, uten strøm på mobilen og i en kort blondekjole… Litt av en avslutning på UKA, men når bestekompisen detter ned fra taket på nach så må man jo nesten bare passe på han :)

Før...

...og etter!

På søndag ble jeg mobbet for å ha joggebukse på restaurant :(

Festen var stas da! Tror folk koste seg veldig, og revybandet hadde tatt med seg instrumenter. Trond og Nils-Jacob reddet meg og hjalp meg med å rydde bord og vaske rødvin, fantastiske menneskene <3 Tusen takk til alle som har bidratt til å gjøre UKA11 til et utrolig bra arrangement, jeg er så stolt over å ha vært med på dette her!

One Response to “Vervløs med UKA-abstinenser”

  1. Og ikke minst; takk for innsatsen DIN! :D

Leave a Reply