Tiden går, UKA-folket består

Tror jeg… I natt har jeg faktisk sovet mer enn to timer sånn at jeg har LITT mer energi igjen, og hva er det? Jo, det er bra! Vi er langt over halvveis, og det er jo kjempetrist samtidig som det er litt digg. Jeg tror jeg snakker på vegne av de fleste når jeg sier at vi er fornøyde fram til nå.

På mandag hadde vi besøk av Sigrid Bonde Tusvik og Martin Beyer-Olsen som begge sørget for god stemning. For min del var de også utrolig hyggelige å jobbe med, Henriette Bugge har jeg jobbet med allerede så at hun er koselig viste jeg fra før :)

På tirsdag kjørte idrettssenteret på med gratis trening for alle hele dagen, og i lunchen hadde de showzumba. Til tross for litt dårlig oppmøte var det supermorsomt for oss som var der. Kvelden var satt av til festivaltirsdag med Molotow, DUNDrNOVA og Plumbo. La oss bare si det gikk mye øl :P Jeg hadde sovet ca to timer hver av de siste tre nettene, så jeg var omtrent i koma etterhvert. Derfor kan jeg ærlig si at det var bra show, men Molotow var eneste jeg virkelig fikk med meg :)

Se på de to her a!

Alle som ikke sitter i styret og som fortalte meg på onsdag at dere var slitne; dere vet ikke hva dere snakker om… Vi var en relativt redusert gjeng i går, og det kunne ikke passa bedre med UKA-restaurant og spillkveld der vi fikk sette oss ned og slappe av litt. For ikke å snakke om at det var fantastisk god mat!

I dag venter jeg i spenning på quiz og konsert med Dick and the Passengers, enda en god anledning til å hente med fantastiske mennesker <3

One Response to “Tiden går, UKA-folket består”

  1. OK: jeg kom inn her, og siden ble klippet rett under øynene dine. Da så du litt gal ut gitt :p

    Hehe, du er SUPER flink!!!

Leave a Reply