Fantastiske Hemsedal <3

Om jeg i fjor var LITT skuffet over Hemsedalturen, til tross for bra folk, bra føre og bestekompisbesøk, så tok det seg virkelig opp igjen i år! Jeg er fortsatt høy på Hemsedal, og vil bare på tur igjen! Utrolig mye moro og konge folk :)

Egentlig kan bildene litt forklare seg selv, men det var veldig stas på Stavkro der vi okkuperte bord etter bord og sørget for at det blei bra liv, digg å stå i bakken, jeg (JEG!) drakk kaffe bailyes til frokost, det var mye fest og lite søvn. Vi fikk høre at vi lagde fryktelig mye mer liv enn BI (sorry Karen :)) og jeg tror alle koste seg rimelig mye :)

Takk for turen folkens!

One Response to “Fantastiske Hemsedal <3”

  1. […] Det absolutte høydepunktet i løpet av vinteren var Hemsedal. Min tredje tur, og fantastisk som alltid. Jeg lovet meg selv at jeg skulle være med på 2012 […]

Leave a Reply