Det nærmer seg slutten

På året? På studietiden min? På mengden mat i kjøleskapet og penger på kontoen? Jess sir, men i første omgang: Harry Potter!

Lurt med av Joakim, Ellen, Anne, Torm og Petter, og med Ida på slep, var jeg på kino fra tolv til halv tre i natt. Helt forferdelig å være kjempetrøtt og kald og sliten, bare ha lyst til å bo under dyna etter stallpliktene er gjennomført, men vite at man skal vente i timevis FØR man går på kino… Kanskje derfor inntrykket blei som det blei?

Misforstå meg rett, filmen var knallbra med morsomme scener, triste scener, fantatastiske scener og edderkoppscener der Torm og jeg fikk angst :P Men det var ikke helt “wow” heller på en måte, jeg gikk ikke ut av kinosalen og var supergira. De har gjort en god jobb med hva de har tatt med og hva de har utelatt, men jeg tror jeg for fremtiden skal gå på kino til en mer skapelig tid av døgnet :) Gleder meg fortsatt til aller siste filmen, hadde jeg vært 11 år hadde jeg sikkert besvimt av skrekk etter fem minutter :P

Jeg DIGGER forresten Tom Felton og Oliver og James Phelps :) Jeg liker så godt at Tom Felton sier “thanks for the good questions!” på slutten av intervjuene sine, og at tvillingene er så søte og morsomme :)

Leave a Reply