Syklister

Altså, jeg syns det under tvil er greit med folk som sykler i veien dersom det er plass til å komme forbi de og de virker som de har en viss kontroll. Det er, med endra mer tvil inne i bildet, greit med flere som sykler sammen på rekke under samme omstendeligheter… Men ikke pokker om det er greit at de er fem stykker i FORMASJON som tar HELE veien i 70 sona der det er dobbel sperrelinje!!!!! ARGH!

Nå skal jeg gå og gjøre et tappert redningsforsøk på bilen til Geir Ove, som han har reist fra med takluka oppe og regnet høljer ned. Flink venn!

One Response to “Syklister”

  1. Har litt lyst til å sneie ned noen syklister innimellom, men jeg tror det har noe med moral å gjøre. Dessuten er det ikke lov og man kan komme i fengsel. Plenty av grunner til å ikke gjøre det med andre ord… neida, jeg liker å kjøre rolig og langt under fartsgrensa, så har ikke noe i mot dom syklistan!

Leave a Reply