Sicilia sneak peak

Kjære, søte Ingeborg! Grunnen til dårlig oppdatering er i hovedsak at jeg har vært på ferie, og at ting har gått litt i ett etter at jeg kom hjem :) Vi dro fra Sicilia klokken syv, dvs at vi sto opp kvart på fire om morgenen, og da vi kom hjem og snille Ida hadde hentet oss på Torp, var jeg en tur nedom Borrestranda for å hilse på kjentfolk der før Kaja og jeg pakket oss inn i Ronja med snuta mot Oslo. Veldig sliten Sara gjorde at vi bommet på avkjøringa til ring 3, og før jeg viste ordet av det endte jeg på andre siden av Oslo; den nye tunnelen gjør jo at man blir HELT på villspor! Feil vei etter skilting mot ring 3 (som bare sluttet å eksistere uten et ord) førte til en “liten” tur innom Vestby, før vi fikk snudd, kom oss gjennom Oslo igjen og tilbake på riktig vei… og der tok hele bilen kvelden MIDT på Ringvei 3. En og en halv time med tårer, frustrasjon, folk som tuter og vinker (det hadde jo vært for dumt å stoppe for å spørre om vi trengte hjelp), mange telefoner, fastslåing at registerreima hadde tatt kvelden og en snill viking-mann senere var vi endelig utenfor Ullevål stadion og klare for en sinnsykt rå GreenDay konsert! :D Og om alt annet gikk galt, så levde hvertfall konserten opp til forventningene! Vi fikk ordna oss med både mulig overnatting i Oslo OG transport hjem, så senga mi fikk endelig et kjærkomment gjensyn med meg sånn rundt halv toish.

Og i går endte jeg med fest, byen og nach, som jeg kom hjem fra halv seks. Også våkner jeg ti, men siden det er fint vær vil jeg heller sove videre ute :) God natt (dag)!

Mer HER

3 Responses to “Sicilia sneak peak”

  1. Tusen takk, for post! så itrolig fine rosa sko du har på det siste bildet :)

    Jeg har vurdert å lage en skopost på bloggen min, men jeg tror jeg hadde måttet dele den opp i mange biter… Hva tror du om ideen?

  2. takk, jeg ELSKER de skoene! de har sitt eget innlegg :P du kan vel lagre innleggene dine i kategorier? da kan du jo ha en sko-kategori og skrive innlegg som havner der når du føler for det, sånn som jeg gjør med ting jeg har laget eller eiendelene jeg elsker :)

  3. ah.. jeg er ikke litt misunnelig en gang.. sukk….

Leave a Reply