Tina har bursdag!

Hurra for Tina :D

Ellers har jeg siste eksamen i morgen, det er faktisk under 24 timer til jeg har SOMMERFERIE! Det er helt villt, og samtidig fryktelig skummelt fordi jeg ikke har sommerjobb enda, og fordi at jeg er ikke bare ferdig med semesteret, jeg er ferdig med batchelorgraden min :S Det skal først og fremst feires med Paperboyskonsert! Det er fortjent på flere måter, jeg har hatt det utrolig stress i det siste… Mye gamestreninger som i utgangspunktet er veldig moro, men ikke like gøy med tannproblemer på hesten og spørsmål om jeg kan bruke hack eller ikke. Nå skal det også sies at ponnien er superduper og funker kjempebra uten bitt da, nesten bedre enn med!

På lørdag hadde vi lagtrening på Flateby, men siden jeg hadde sagt ja til bursdagen til Thobben og Camilla lenge før det var snakk om trening hadde jeg LITT dårlig tid på å komme meg hjem. Jeg befant meg på ferjekaia i Horten kl kvart på seks, med henger, hest, skitten og svett, og dukket ren og pen opp i bursdag kl kvart over sju, STOLT! Bursdagsbarna fikk hjemmelaga bløtekake av meg i presang, og den måtte selvfølgelig pyntes til ære for bursdagsbarna med en liten speiderleir til Thobben og en liten konsert til Camilla (trykk på bildet for å se de i stort :) ).

Heldigvis smakte den kjempegodt også :D Hurra for bursdag!

I dag har jeg fått lykke-til-med-eksamen blomster av Kaja, og de er så fine! Jeg ELSKER blomster!! Og jeg hadde akkurat parkert den LITT slitne potteblomsten min i søppelkassa, så det passet perfekt!

3 Responses to “Tina har bursdag!”

  1. :D :D :D!! Lykke til i morra da!

  2. nå savner jeg å bo på madla nå, da fikk jeg også birsdagskake av deg <3

  3. takk Tina, nå har jeg ferie!! :D

    Jeg vet, tsunamikake og alt ting… der var der alt startet vet du :)

Leave a Reply