Jeg skulle blitt veterinær

Det er ikke bare bare å ha ponni… Av  og til angrer jeg på at jeg ikke bare tok veterinærstudiet da jeg hadde sjangsen, sånn at jeg kunne vite hva som var galt (eller hvertfall være litt bedre på å gjette) og hjelpe Pepita når hun står og er liten, brun og lei seg. Siste er at hun har høver som spalter seg opp i sine enkelte faktorer og detter av i flak, og at hun blør fra enn tann og snørrer fra bare neseboret på samme side. Jeg har i løpet av de to siste dagene fått vite at det kan bety en infeksjon i tannkjøttet, eller røttene til tannen, og at dette kan videreutvikle seg til bihulebetennelse som VIRKELIG ikke var noe morsomt å ha på hesten sin skjønte jeg… Så da skal pusen til dyrlegen for å bli røntget da, jeg trodde ikke man kunne røntge for å finne betennelser, da har jeg jammen lært det også! Håper det ikke er noe som slår henne fullstendig ut da :( Vi hadde en utrolig kul gamestrening i går, og stort sett så syns jeg ikke almenntilstanden hennes er noe dårlig, krysser fingrene!

Dessuten står hengeren min på reprasjon, og det er ingen garanti for at den er klar til onsdag :S Godt jeg har en så god bestekompis at bilen til å trekke med ikke er noe problem!

One Response to “Jeg skulle blitt veterinær”

  1. Skulle gjerne vært veterinær og visst (nesten) alt som er å vite… men tror kanksje jeg hadde krepert av den laaaaange utdannelsen :S

Leave a Reply