Antibes

For de som ikke veit det, en liten (større en Skien så ingen landsby da *kremt*) by i Frankrike


Da vi kom ned i tolv tida var det ganske varmt siden jeg hadde på meg svart bukse og svart t-skjorte og rommet ikke var ferdig så jeg ikke fikk skifta… Men det blei bare varmere mens vi var der, så de tre siste dagene var nesten grusome! hehe!

Den første kvelden fikk jeg vite at Bastien (som var der og blei kjent med meg for to år sia, i tilfelle noen IKKE viste det=oP) var her i år også… Og dette fikk meg selvfølgelig til å håpe på morsomme kvelder… Men så blei det masse misforståelser, fordi han hadde sagt “Bonjour Sara” den første kvelden vi møttes (hadde fri på torsdag og fredag) men det hadde selvfølgelig ikke dumme meg hørt, så jeg regnet med at han IKKE kjente meg igjen. Og som den lille pingla jeg er så turte jeg ikke spørre før den siste kvelden… Og da viste det seg jo at han selvfølgelig huska meg, og så satt vi på en benk og prata hele kvelden. Hadde det veldig koselig, og skal møte han igjen når franskklassen skal til Nice=o) *glede seg*

For å ta det litt kort, så var vi på stranda hver dag utenom en som vi brukte i Cabriolet. Kjørte til Nice, Villefrance og Monaco. Takket være den fine sola har jeg blitt ganske brun=o) Leide bil en helg også, så på ettermiddagen da besøkte vi Cagnes, St. Paul, og Mougins (alle landsbyer på koller… ganske like..) Ellers var vi i Cannes (der jeg fant en ÜBER kul butikk!) Juan Les Pines og selvfølgelig Antibes da… Har hatt en veldig fin ferie!

Leave a Reply