Tid For Hjem

Siden jeg har gått av skaftet og meldt loftet mitt på Tid For Hjem, men søknadsskjema deres ikke gir så mye rom for en kreativ søknad, har jeg valgt å lage et ekstra blogginnlegg for å gjøre litt mer ut av det!

For alle som har vært hos meg er det ingen overraskelse at jeg kanskje kunne trenge et ekstra rom der jeg kan spre alle tingene mine… Når man da sitter på et kjempestort loft er jo det lureste i verden å bygge et rom der oppe! MEN…Alle som kjenner meg, i tillegg til å ha vært hos meg altså, vet at jeg kan ikke en gang slå i en spiker… Det er med andre ord helt perfekt at Tid For Hjem søker påmeldinger, så kan de hjelpe meg med prosjektet! At de i tillegg gjør utrolig stilige ting med alt jeg har sett så langt er et STORT pluss i boka!

Fra spøk til revolver, søknaden sier jo det meste om hvor lett det er for disse bergenserne å jobbe hos meg når Tønsberg er så nærme Torp ;) Derfor skal fokuset her være hvorfor jeg virkelig trenger hjelp!

Nå for tiden har jeg sydd i stand en haug med klær, sydd et forkle og har som dere ser begynt på puter til kjøkkenstolene. Det lille problemet er den lille leiligheten… Så lenge jeg syr får jeg ikke spist ved spisebordet. Når jeg spiser ved spisebordet (altså, ikke syr) må jeg ha symaskinen min under et bord i stuen. Dermed tar det litt tid da, før jeg faktisk tar mot til meg og setter frem maskinen og bretter ut stoffer over hele gulvet. Det er godt jeg har mange klær, ellers hadde jeg i perioder gått bukseløs fordi det tar så lang tid å fikse dem!

Som dere ser, her i huset er det oppvaskmaskiner og symaskiner i skjønn forening! Selv om det er et stort pluss at disse stolputene som jeg har planlagt siden jeg flyttet inn (to år ja, som sagt…. fryktelig kjekt med flere bukser i klesskapet!)

Men så, vet dere! Så sniker vi oss ut i gangen, og der er det jo luke opp til dette mystiske loftet!

Og dette loftet, det har like stor gulvflate som hele leiligheten min, altså 49 kvm. Med skråtak går det selvfølgelig bort en del, men det er likevell ganske så bra med plass der oppe.

Tenk om jeg kunne hatt et hobbyloft! Eller en hems, med plass til både litt lagring av dette som enn så lenge ikke står så bra stablet her oppe OG til symaskin etc! Da kunne jeg laget enda flere ting til Tilde, Mina og Lotta:

Eller ha et sted å scrappe når jeg har vært på ferie:

Jeg er jo så glad i arabisk stemning, kanskje jeg kan få et lite arabisk bord med lyslyker på? Noe lignende nede:

Tenk om Tid For Hjem kunne utøve magien sin på mitt loft! Da hadde jeg blitt minst så glad som det her:

 

4 Responses to “Tid For Hjem”

  1. Ypperlig rom å få hjelp av de, da! Når får du svar? Og når får bloggen svar? ;)

  2. Jeg har ikke fått svar, de skulle vistnok svare folk til utti juni… men jeg tror kanksje ikke det blir no siden jeg ikke har hørt noe enda :) Bloggen får selvfølgelig svar når jeg får svar ;)

  3. Neinei. Det kan være de sparer det beste til slutt, veit du! ;) Jeg krysser alt som krysses kan!

  4. satser på at dine magiske krefter tar seg av dette ;)

Leave a Reply