Muffins og hekling

Det er ikke bare Tweetie og Petit som er i farta for tiden (selv om de har en studiestartfestival de vil fortelle om får den historien vente til senere). Forrige helg var jeg på navnefesten til lille Tilde, og til den lagde jeg skogsmuffins i riktig Tangen stil. I tillegg heklet jeg endelig det barnevognkjedet Cathrine har ønsket seg siden før Tilde ble født.

Tema til Cathrine var rosa og mint, så derfor lagde jeg rosa bringebærmuffins med grønn gress-frosting. Også pyntet jeg med små rådyr, ekorn og fluesoppper laget av marsipan og sukkerpasta. Det var litt problemer underveis, særlig med hodeløse rådyr, men til slutt ble det ikke så værst :)

Og så var det barnevognkjedet. Litt etter oppskrift, mest på frihånd. Inni reven, haren, uglen og pinnsvinet har jeg puttet en sånn gul greie fra kinderegg, med tre perler inni sånn at de skal lage lyd hvis Tilde leker med dem.

3 Responses to “Muffins og hekling”

  1. Alt er supersøtt :D

  2. Digger den ranglesaken! Ugla var fantastisk ;D

  3. Tusen takk dere to! :D Tilde syns vist også den var fantastisk :P hun syns pinnsvinet kilte litt

Leave a Reply