Produktiv høst

Det er høst, det er plutselig godkjent å sitte inne om kvelden med film og kaffe baileys (og helst eplekake). Verandaen min er kanskje det aller beste tegnet på at sommeren er over:

Høst har gjort meg fryktelig produktiv. Jeg ble jo tante til nr to i august, og har strikket en genser til henne. Den er riktignok alt for stor nå, men hun vokser jo :) Også er det så gøy å strikke til sånne små, for det går så utrolig fort!

Med blod på tann brukte jeg så tre kvelder og en formiddag på å strikke ullsokker til meg selv, og jeg ELSKER dem!

Til sist må jeg også vise frem clutchen jeg laget til Øvrevoll Derby. Mamma og jeg var i byen, men vi klarte ikke finne noen fin sort clutch som passet til antrekket. Så da Mamma foreslo at jeg kunne sy en var jo det en super idé! Resultatet ser dere her:

Endelig fikk jeg også testet ut dekorsømmen på symaskinen min, og jeg er veldig fornøyd med resultatet :) Hvis denne kreative energien fortsetter tror jeg det blir mye hjemmelaga julegaver!

4 Responses to “Produktiv høst”

  1. du er så flink!
    Jeg ønsker meg ullstrømper til bursdagen min:)

  2. YESSS PLEASE. Hjemmelaget e heit.

  3. Oi! Kult det mønsteret! :D Når jeg blir stor, så skal jeg ha meg symaskin kjenner jeg! Litt kjipt å dra avgårde for å låne mamma sin hele tida :P

    Ellers må jeg si det er inspirerende å se andres inspirasjon :D Fine ting :) (Og du er så sabla rask til å strikke! :O)

  4. Yay! jeg liker den dekorsømmen din, jeg vil også ha fancy-symaskin når jeg skal ha symaskin :) Ullsokkene så veldig nice ut, fordi det mønsteret på toppen betyr vel at de er ganske stretchy og behagelige? Pluss ekstra fine selvfølgelig :)
    Har du sjekka ut ravelry.com forresten? Det er masse strikke/hekle-oppskrifter der og mange er gratis. Det er som regel på engelsk da, så du må kunne de engelske betegnelsene (mamma kan ikke det, hehe)

Leave a Reply