Stars, but no stripes

Jeg har, etter å ha bodd her siden oktober med bare et laken som passer til sengen, vær på laken-shopping!

Man blir litt lei av å måtte bruke to laken til 90 seng fordi man plutselig har 150 seng, men aldri husker på det før man står der og skal skifte sengetøy… Så nå har jeg kjøpt flere laken som passer til sengen! Og det ene er blått med stjerner på! Så med sengetøy fra Cathrine føler jeg at jeg sover i stjernehimmelen :)

Ellers er det verdt å nevne at jeg ikke anbefaler bruk av sånn volumpulver til håret. Hvertfall ikke når det er fem minutter til du skal ut av døra for å rekke jobb og du bare skal ha litt… Det kan nemlig hende at lokket detter av og hele boksen ender i hodet på deg… og fordi du har dårlig tid i utgangspunktet må du gå på jobb med ÉN GRÅ DREAD, og badegulvet ditt minner om “hvordan ser du at det har vært en elefant i kjøleskapet”-vitsen.

(ja, både ryggen min og håret mitt var ganske seigt resten av den dagen… det tok tre omganger med shampoo og en hårkur før jeg var omtrent tilbake til normalen)

2 Responses to “Stars, but no stripes”

  1. Haha. Enda godt du ikke hadde drept noen. CSI hadde finni deg lett!

    Ellers er det jo en fordel at du gikk barbeint, da :P

  2. Haha, jeg stemmer for at du fortsetter med den leken, og ser hvilke mønstre du kan lage andre steder i leiligheten ;)

Leave a Reply