For en helg…

I helgen var jeg på sesongens første stevne (for laget mitt sin del ihvertfall), men det ble absolutt ikke slik vi hadde planlagt. Første heat på søndag var jeg vitne til en forferdelig krasj i en veksling der begge hestene og rytterene gikk i bakken. Darling, hesten til Karen ble liggende livløs på banen uten puls, og Karen har allerede mistet en hest på konkurranse. Charlie kom seg rask opp, med kun en trøkk i skulderen, men Henriette lå også på bakken med brystsmerter og et stort kutt under øyet. Ikke noen hyggelig påminnelse på at vi driver med ekstremsport!

Heldigvis går alt nå bra etter forholdene, Karen er forslått og ponnien våknet til livet igjen og skal røntges i dag. Henriette har operert for milt- og leverskader, punkterte lunger, ribbeinsbrudd og albuebrudd, kuttet under øyet og har hjernerystelse. Hun har blitt holdt i kunstig koma, og hele GamesNorge venter nå på at hun skal våkne igjen. En helt grusom hendelse som har brent seg inn i hjernen min, og som får det til å vri seg inne i meg når jeg ser det for meg igjen og igjen. Det er helt umulig å konsentrere seg om noe som helst annet, facebook sjekkes hele tiden etter oppdateringer og jeg krysser fingre og tær for at alt skal bli fort bra med alle som er innblandet.

Jeg håper dette kan minne oss alle på at vi driver med en farlig sport med stor hastighet på noe som faktisk er egne individer. Ulykker skjer, det er ingens feil, men det får ting til å bli satt i et helt annet perspektiv. Det er plutselig ikke så veldig farlig at jeg fikk C på muntlig eksamen.

Selv ser jeg sånn her ut etter helgen:

et langt blåmerke på armen, som jeg ikke ANER hvor kommer fra

Pepita tråkket på tåen min, jeg tror den er brukket

Ingen av høyreskoene mine passer...

Henriette og Karen, jeg tenker masse på dere hele tiden! <3

One Response to “For en helg…”

  1. Hallo: perspektiv!

    Huff, jeg håper virkelig det går bra med dem altså…

Leave a Reply