UKA 2011 – En Dag For Alle

Vi er i gang!

Enda så skummelt, og enda det har vært mye jobb fram til nå også, så er det nå det først begynner! Alt startet med Kick-Off kro i går, som ikke var alt for mye besøkt men bidro til god stemning. I dag skal vi ha styremiddag, offesiell åpning og revypremiere. Æ glær mæ!

OG siden jeg er så utrolig treig kan jeg bare fortsette historien etter alt jeg har gledet meg til er vell gjennomført. Middagen var kjempekoselig, jeg fikk en god anledning til å bruke min fantastiske nye kjole, som ble kjøpt uten anledning og vi fikk kjempegod mat. Joakim og crewet gjorde en super innsats! Åpningen var stas, Mari var flink til å holde tale. Likevell var det sangen til Guro og Stian som rørte meg, nesten, til tårer: FLINKE!!! De fulgte opp med en formidabel, for ikke å si FABELAKTIG revy:

Jeg mener, når du ler på absolutt alle sketsjene, da har de gjort noe riktig! MYE riktig, herregud for en gjeng! Jeg er sikker på at jeg er den stolteste crewsjefen i verden, enda jeg ikke har hatt noe særlig med dem å gjøre; de har vært så utrolig flinke! Når jeg sitter og tenker tilbake dukker det stadig opp bra poenger som jeg kan le av LENGE, og jeg gleder meg kjempe til å se både andre og tredje forestilling :)

Kameraet mitt sliter litt for tiden, bildet er stjålet fra Bogen :)

2 Responses to “UKA 2011 – En Dag For Alle”

  1. Jeg sku ønske jeg fikk sett revyen iallefall en gang til. Utrolig morsomt :D

  2. du kan jo det da! du har jo ukapass :D

Leave a Reply