Lesehest

Okay, akkurat nå skal jeg strengt tatt skrive oppgave om “Does My Head Look Big In This”. Det er derfor jeg sitter her i steden. Jeg skjønner ikke helt greia, å skrive oppgave om Games var superstas, men det er selvfølgelig fordi det er en av mine største interesser. MEN det var også stas å lese denne boka, og (utrolig nok) morsomt å lese Shakespear’s Merchant of Venice. Oppgaveskrivingen etterpå derimot, er smerte! At det skal være så himla vanskelig å få noe fornuftig ut av hjernen min og ned på papiret vil for alltid være et mysterium, men jeg ser ikke for meg at det blir noen stor forandring med det første.

Jeg skylder på vintern. Etter at jeg tok til fornuft og vendte tilbake til slalomskiene har jeg vært mer glad i snøen, og hvis man plusser på to år i regnfulle Stavanger blir østlandsvinteren mye mer attraktiv med en gang. Til tross for det ville jeg påstå at nok er nok, i morgen er det 1. mars og offesielt VÅR. Jeg er møkkalei av snø, kulde, glatt føre, tjukke klær, tunge sko og ikke noe sol eller energi. SAVN!

One Response to “Lesehest”

  1. Det er gøy å skrive oppgave om noe man liker… !!! Har bacheloroppgaven min som helst skal arbeides hardt med, men har dessverre ikke kvittet meg helt med feriemodusen :S

Leave a Reply