Støtt Malawi!

Denne uka har de internasjonale menneskene på skola vår innsamlingsaksjon til inntekt for Malawi. De selger kaffe, kaker, vafler og lopper, pluss at de lodder ut masse fine premier OG en date! Jeg har blitt lurt til å være en av dem som blir loddet ut, men det er tross alt for en god sak og en date trenger ikke være med enn en kaffe i kantina :) Uansett da, leser du dette så støtt Malawi denne uka :)

Det har blitt ordentlig høst og ordentlig kaldt, men det er fortsatt utrolig fint ute! Red en lang tur på Pepita i helga, og det var kjempestas selv om vi nesten frøys ihjel begge to og jeg endte med å være kjempesyk på lørdag og la meg klokka ni. At jeg trodde jeg ikke fikk sove før kjempeseint ble greit motbevist da jeg våknet og hadde fått tre meldinger mellom kvart over ni og ti :P

Rekrutteringsuka vår resulterte i over 100 frivillige, og jeg er megafornøyd med å ha brukt 16 timer av uka mi på stand for å verve disse menneskene. Dessuten blir jeg mer og mer glad i styret mitt, vi hadde det sinnsykt kult på vors før suit-up kro, kjempestas på selve kroa og fortsatte moroa (i litt mer redusert stand) på stand (HAH! Karl, tok du den?!) på fredagen :)

Sponset Kuli på Rådhuset i Åsgårdstrand, SÅ hyggelig sted! :D

I dag har jeg nådd nye høyder på klatringen, med liv og helse som innsats: bare se på hånda mi! Forresten så ser det ikke så ille ut på bildet, men det er faktisk kjempevondt og svir masse :) MEN! Jeg får så mye skryt og alle er så hyggelige, så det er verdt det!

2 Responses to “Støtt Malawi!”

  1. Åå. Må komme meg på klatringa selv snart.
    Men hallo. Du er jo dritflink til å klatre, da! Og med høydeskrekk! *riste forvirra på huet* :P
    Du var iallefall dritflink sist jeg var og klatra, noe som begynner å bli en stund sia. :P

  2. hurra! tusen takk :D veldig hyggelig å høre frøken, og jeg gleder meg til å se deg der igjen ;)

Leave a Reply