Nyter feriedagene

Det er ikke så ofte jeg har fri en hel dag og faktisk får gjort noe sommerlig og hyggelig den dagen, men jeg prøver! Tyskland var kjempebra, Mina er verdens nydeligste og jeg gleder meg til de kommer til Norge i slutten av august! Bittelitt bilder fra miniferien:

Noen har kanskje missforstått noe her...

Da jeg dro derfra var håndbagasjen min MYE lettere, faktisk ganske nøyaktig to speilreflekskameraer lettere. Pentaxen min har blitt sendt på reperasjon og jeg lider allerede: “ååå fin måne! jeg må ut å ta bilder! nei, jeg har jo bare mobilen ja…” “JESS båttur! Pakke kamera! ånei, det var det” Håper de fikser det fort og billig ;) MEN jeg har hvertfall vært på båttur med Tommy og Morten i dag, og det var kjempekoselig! Dessuten fikk jeg styre båten, i full fart og neeesten uten panikk hehe!

Ellers har jeg verdens værste følelse av at tiden min ikke strekker til, jeg har skrevet en liste på tavlen min over ting jeg må få gjort sånn at jeg kan stryke det ut etterhvert, og jeg lurer også på om jeg skal skrive en liste over ting jeg har LYST til å gjøre. Denne sommeren har ikke vært ideell med tanke på hverken tiden eller den stakkars kroppen min (les ryggen og kneet, hvis ikke fysioterapeuten min var oppgitt fra FØR…) eller ponnien for den saks skyld. Jeg sitter her nå og lurer på om jeg skal ri NM individuelt eller ikke, ettersom hun har hatt sår på ryggen og ikke blitt ridd, og at det er hyttetur de tre dagene før… men then again, det er jo NM…

Leave a Reply