Klar for krig

Jeg HATER å være allergisk! Før i fjor høst har jeg jo aldri vært det, så jeg har alltid tenkt at sånne pollenallergikere sikkert overdriver noe voldsomt. MEN siden allergien min nå jobber iherdig med å ta igjen for tapte år har jeg forstått at det ikke er tilfelle, det her er helt GRUSOMT! Jeg begynte da buroten kom i fjor, så at jeg plutselig er superdårlig nå som den har kommet i år er kanskje ikke så rart, bare fryktelig fryktelig plagsomt. Jeg vasser rundt på jobb med bomull i hodet, og bare roter, glemmer ting, trykker på feil brusknapp osv. Kjempefint for de stakkars menneskene jeg jobber med som må rydde opp i kaoset mitt. Så i går ble jeg sendt hjem :P Skal i stallen før jobb nå, så får vi håpe det går bedre med dobbel dose allergipiller. Noen som er med på å starte verdens første burot-krig?

One Response to “Klar for krig”

  1. Eg e med!

Leave a Reply