I heart my things

Jeg er fryktelig glad i shopping, og skal ikke en gang påstå at jeg er noe recovering. Dessuten er jeg så heldig at jeg slekter på mammaen min, så etterhvert har jeg endt opp med en VELDIG full hybel og utrolig mye fint. Også er det noen av tingene mine som nesten fortjener litt ekstra oppmerksomhet syns jeg!

Exhibit 4, 5 AND 6:

Jeg er, som kanskje mange vet, født i feil ti-år. Jeg elsker den stilen folk hadde før, og var overlykkelige da jeg fant denne kjolen på nettet, og ikke minst at den passet perfekt da den kom i posten! Fordi den fins i utrolig mange forskjellige farger, og fordi jeg ELSKER den, kjøpte jeg etter en stund en til i sateng, så jeg hadde noe å gå med på julebord etc:

Denne kjolen ble “komplett” da jeg til slutt kjøpte et underskjørt, som ser mest ut som en drept svane alene med seg selv, men sammen med kjolen er det fabulous! Elsker å ha rosa accessoires til den! Er man først avhengig, så er man det, og siste tilskuddet mitt er det søteste jeg har eid i hele mitt liv (av klær ja, Pepita kan ikke sammenlignes med dette :))

Lysegul og hvit rutete med bittesmå hvite og gule blomster! Elsker dem alle tre, og har fått masse skryt for dem av andre :D

4 Responses to “I heart my things”

  1. Er det are meg eller har jeg gått glipp av nr. 1 – 3??

  2. du har gått glipp av 1-3 ;) hvis du trykker på “i <3 my things” kategorien så får du alle sammen

  3. ååååå Jeg elsker klærne dine :) Var så kos å surre rundt i byen med deg i går, håper ikke det er lenge til neste gang :)

  4. i lige måde frøken snupp! :D digget at du var i byen så jeg slapp å rote rundt aleina :D

Leave a Reply