“Jeg tror ikke du har vært ute og kjørt pizza, jeg tror du var hjemme og pusset tenna!”

I dag på jobb hadde jeg et superkoselig bord som hele tiden fortalte meg hvor pent smil jeg hadde og hvor hyggelig jeg virket, så selvtilliten min er i hvertfall langt over takhøyde for øyeblikket! :) Jeg har jobbet rumpa av meg i helgen (heldigvis ikke bokstaveligtalt, takket være årets første allergi-reaksjon-mygg som bestemte seg for å stikke meg akkurat der… GIGA-stikk!) og digger kollegaene mine bare mer og mer. På fredag var det stallfest, så jeg ble bare igjen på jobb for å møte dem hvis de kom ut, men endte med å henge mest med Arno og ei venninne av han. Ble en superduperkos kveld! Fordi jeg skulle rett på fest/byen, hadde jeg ordna håret før jobb:

Håret gir kanskje et lite hint om antrekket, nemlig min nydelig prikkete Vivien of Holloway-kjole! :D

Ble også sittende igjen litt etter jobb i går, og plutselig dukket Jessi, Ida og Siri opp og gjorde kvelden min HELT fantastisk bra i løpet av ti sekunder! :D Elsker de jentene der!!!

Leave a Reply